Пиріг з ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Простий в приготуванні, красивий і дуже смачний пиріг для будь-якого свята і не тільки…
При бажанні можна додати в тісто родзинки, мак.Пріятного апетиту.
- 1.Вершкове масло - 200 грам
- 2.Цукор - 200 грам
- 3.Яйце - 4 штуки
- 4мука - 3 склянки
- 5сода - 1 Чайна ложка
- 6.Оцет - 1 Ст. Ложка
- 7.Сіль - 1 щіпка
- 8.Консервовані ананаси (0.850 г) - 1 штука (ананас-кружечками)
1.Збиваємо міксером яйця з цукром.
2.Розтоплюємо вершкове масло.
3.Змішуємо розтоплене масло і збиті яйця з цукром і знову збиваємо.
4.Виливаємо з банки туди ж ананасовий сік і збиваємо.
5.Додаємо соду-гашене оцтом.
6.Додаємо борошно і ретельно перемішуємо.
7.Виливаємо тісто на деко і викладаємо кружечки ананаса.
8.Ставимо в розігріту духовку при температурі 180 градусів на 20 хвилин.