Пиріг з абрикосами на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки цим рецептом ви дізнаєтеся, як приготувати пиріг з абрикосами на кефірі легко, швидко і смачно! Така випічка відмінно підійде для сімейного чаювання. І гості його стовідсотково оцінять!
За цим рецептом пиріг робиться дуже легко і швидко, а спекти його можна не тільки з абрикосами, але і практично з будь-якими іншими фруктами і ягодами на ваш розсуд! Так що сміливо експериментуйте - і буде вам щастя!
- Яйця - 2 штуки
- Кефір - 2 склянки
- Цукор - 2 склянки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 3 склянки
- Абрикоси - 300-400 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Ваніль - За смаком
Приготуйте тісто. Розітріть яйця з цукром, потім додайте в них масло, негашене соду, ванілін і щіпку солі, добре розмішайте, влийте кефір і ще раз перемішайте. Тепер невеликими порціями вводите борошно, у вас повинно вийти досить густе тісто (як на оладки).
Для зручності змішування можете використовувати віночок.
Для зручності змішування можете використовувати віночок.
У змащену маслом форму вилийте тісто, при необхідності злегка розрівняйте, а потім викладіть зверху абрикоси. Я ріжу їх на шматочки в залежності від розміру, якщо вони невеликі, можна просто розділити їх на половинки.
У попередньо розігрітій до 180-200 градусів духовці випікайте пиріг протягом 25-35 хвилин. Час випічки залежить в основному від розміру пирога, але може варіюватися і в зв'язку з особливостями вашої духовки.
Про готовність пирога вам повідомить рум'яна кірочка і прекрасний аромат випічки з абрикосами!
Для подачі розріжте його на порційні шматочки і насолоджуйтеся, смачного!
Про готовність пирога вам повідомить рум'яна кірочка і прекрасний аромат випічки з абрикосами!
Для подачі розріжте його на порційні шматочки і насолоджуйтеся, смачного!