Рецепт Пиріг з абрикосами в мультиварці фото

Пиріг з абрикосами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Абрикос
Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Пиріг з абрикосами в мультиварці готувати дуже просто. Мій улюблений рецепт такого пирога містить сир. Тісто виходить ніжним, а абрикоси надають характерну кислинку і неймовірний аромат.

Цей солодкий пиріг з абрикосами виходить дуже ніжним, практично повітряним. Такий ефект досягаємо завдяки збитого з вершками сиру. Абрикоси для пирога вибирається стиглі, а їх кількість регулюйте "на око" .

Як приготувати пиріг з абрикосами в мультиварці?

1. Борошно змішайте з розпушувачем в мисці, додайте приблизно 70 гр сиру, цукор (відкладіть три столові ложки цукру для начинки), молоко, рослинне масло і все ретельно перемішайте.

2. Тісто накрийте кришкою від каструлі і поставте в холодильник на півгодини.

Тепер візьмемося за так звану начинку.

3. У залишився сир (більше 400 г) додайте три столові ложки молока. Перемішайте.

4. Мартенс відділи Желтков. Збийте три жовтки з трьома столовими ложками цукру і додайте до сирної маси. Туди ж відправляйте крохмаль, манку і дрібку ванілі або ванільного цукру (за смаком).

5. Збийте три білка і теж додайте їх до сиру.

6. Змастіть форму маслом, можна присипати манною крупою або панірувальними сухарями. Тісто розподіліть по всій формі і половині бортиків. Абрикоси промийте, просушіть паперовим рушником, розріжте навпіл і виберіть кісточки. Половинки або четвертинки плодів викладіть на тісто в формі. Зверху викладіть сирний крем.

7. Увімкніть режим мультиварки "випічка" і випікайте пиріг протягом 60 хвилин. Не відкривайте мультиварку ні під час випічки пирога з абрикосами, ні протягом 10 хвилин після випікання. Всі чудеса перетворення відбуваються саме в цей час.

Смачного!

  • Борошно - 200 грам
  • Абрикоси - 6-8 штук
  • Сир - 500 грам
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вершки - 100 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Манна крупа - 1 Ст. Ложка
Цей солодкий пиріг з абрикосами виходить дуже ніжним, практично повітряним. Такий ефект досягаємо завдяки збитого з вершками сиру. Абрикоси для пирога вибирається стиглі, а їх кількість регулюйте "на око" .

Як приготувати пиріг з абрикосами в мультиварці?

1. Борошно змішайте з розпушувачем в мисці, додайте приблизно 70 гр сиру, цукор (відкладіть три столові ложки цукру для начинки), молоко, рослинне масло і все ретельно перемішайте.

2. Тісто накрийте кришкою від каструлі і поставте в холодильник на півгодини.

Тепер візьмемося за так звану начинку.

3. У залишився сир (більше 400 г) додайте три столові ложки молока. Перемішайте.

4. Мартенс відділи Желтков. Збийте три жовтки з трьома столовими ложками цукру і додайте до сирної маси. Туди ж відправляйте крохмаль, манку і дрібку ванілі або ванільного цукру (за смаком).

5. Збийте три білка і теж додайте їх до сиру.

6. Змастіть форму маслом, можна присипати манною крупою або панірувальними сухарями. Тісто розподіліть по всій формі і половині бортиків. Абрикоси промийте, просушіть паперовим рушником, розріжте навпіл і виберіть кісточки. Половинки або четвертинки плодів викладіть на тісто в формі. Зверху викладіть сирний крем.

7. Увімкніть режим мультиварки "випічка" і випікайте пиріг протягом 60 хвилин. Не відкривайте мультиварку ні під час випічки пирога з абрикосами, ні протягом 10 хвилин після випікання. Всі чудеса перетворення відбуваються саме в цей час.

Смачного!

Схожі рецепти