Пиріг з абрикосами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з абрикосами в мультиварці готувати дуже просто. Мій улюблений рецепт такого пирога містить сир. Тісто виходить ніжним, а абрикоси надають характерну кислинку і неймовірний аромат.
Цей солодкий пиріг з абрикосами виходить дуже ніжним, практично повітряним. Такий ефект досягаємо завдяки збитого з вершками сиру. Абрикоси для пирога вибирається стиглі, а їх кількість регулюйте "на око" .
Як приготувати пиріг з абрикосами в мультиварці?
1. Борошно змішайте з розпушувачем в мисці, додайте приблизно 70 гр сиру, цукор (відкладіть три столові ложки цукру для начинки), молоко, рослинне масло і все ретельно перемішайте.
2. Тісто накрийте кришкою від каструлі і поставте в холодильник на півгодини.
Тепер візьмемося за так звану начинку.
3. У залишився сир (більше 400 г) додайте три столові ложки молока. Перемішайте.
4. Мартенс відділи Желтков. Збийте три жовтки з трьома столовими ложками цукру і додайте до сирної маси. Туди ж відправляйте крохмаль, манку і дрібку ванілі або ванільного цукру (за смаком).
5. Збийте три білка і теж додайте їх до сиру.
6. Змастіть форму маслом, можна присипати манною крупою або панірувальними сухарями. Тісто розподіліть по всій формі і половині бортиків. Абрикоси промийте, просушіть паперовим рушником, розріжте навпіл і виберіть кісточки. Половинки або четвертинки плодів викладіть на тісто в формі. Зверху викладіть сирний крем.
7. Увімкніть режим мультиварки "випічка" і випікайте пиріг протягом 60 хвилин. Не відкривайте мультиварку ні під час випічки пирога з абрикосами, ні протягом 10 хвилин після випікання. Всі чудеса перетворення відбуваються саме в цей час.
Смачного!
- Борошно - 200 грам
- Абрикоси - 6-8 штук
- Сир - 500 грам
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершки - 100 грам
- Яйця - 3 штуки
- Ванілін - 1 щіпка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Манна крупа - 1 Ст. Ложка
Як приготувати пиріг з абрикосами в мультиварці?
1. Борошно змішайте з розпушувачем в мисці, додайте приблизно 70 гр сиру, цукор (відкладіть три столові ложки цукру для начинки), молоко, рослинне масло і все ретельно перемішайте.
2. Тісто накрийте кришкою від каструлі і поставте в холодильник на півгодини.
Тепер візьмемося за так звану начинку.
3. У залишився сир (більше 400 г) додайте три столові ложки молока. Перемішайте.
4. Мартенс відділи Желтков. Збийте три жовтки з трьома столовими ложками цукру і додайте до сирної маси. Туди ж відправляйте крохмаль, манку і дрібку ванілі або ванільного цукру (за смаком).
5. Збийте три білка і теж додайте їх до сиру.
6. Змастіть форму маслом, можна присипати манною крупою або панірувальними сухарями. Тісто розподіліть по всій формі і половині бортиків. Абрикоси промийте, просушіть паперовим рушником, розріжте навпіл і виберіть кісточки. Половинки або четвертинки плодів викладіть на тісто в формі. Зверху викладіть сирний крем.
7. Увімкніть режим мультиварки "випічка" і випікайте пиріг протягом 60 хвилин. Не відкривайте мультиварку ні під час випічки пирога з абрикосами, ні протягом 10 хвилин після випікання. Всі чудеса перетворення відбуваються саме в цей час.
Смачного!