Рецепт Пиріг на Фанте (дуже високий) фото

Пиріг на Фанте (дуже високий)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Думаєте, що спекти пиріг на газованій воді неможливо або несмачно? тоді подивіться, як приготувати пиріг на Фанте (дуже високий), і переконайтеся самі: випічка на газованій воді дуже смачна і ніжна.

Опис приготування:

Пиріг, приготований з даного рецептом, виходить дуже високим за рахунок не тільки газованої, але і збитих яєць і розпушувача, так що не полінуйтеся гарненько збити яйця з цукром і підшукати якісний розпушувач. Такий пиріг можна готувати не тільки з ягодами і фруктами, але і рубаними горішками, сухофруктами, маком або корицею, він виходить смачним в будь-якому випадку. Випічка на рослинній олії і газованій воді довго залишається пишною і ніжною, так що сміливо готуйте такий пиріг заздалегідь.

  • Цукор - 360 грам
  • Борошно - 520 грам
  • Розпушувач - 10 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Fanta - 200 мілілітрів
  • Рослинна олія - 200 мілілітрів
  • Ваніль - За смаком
  • Консервовані персики або абрикоси - 1 штука (банку)
пиріг на Фанте (дуже високий) - фото крок 1
1. Яйця кімнатної температури збийте міксером протягом 3 хвилин до пишної маси. Додайте весь цукор і збийте міксером до його розчинення протягом 4-5 хвилин.
пиріг на Фанте (дуже високий) - фото крок 2
2. Додайте ваніль, рослинне масло і частина борошна, перемішайте. До другої частини борошна додайте розпушувач, перемішайте і поступово додайте до тесту.
пиріг на Фанте (дуже високий) - фото крок 3
3. Додайте газовану воду і перемішайте міксером до однорідності. Форму розміром 25х29 см вистелити пергаментом. Частина тесту розподіліть по дну форми.
пиріг на Фанте (дуже високий) - фото крок 4
4. Зверху викладіть віджаті фрукти або ягоди, потім розподіліть тісто і викладіть зверху інші фрукти або ягоди.
пиріг на Фанте (дуже високий) - фото крок 5
5. Випікайте пиріг у розігрітій до 180 духовці 40-45 хвилин. Посипте остиглий пиріг цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти