Високий омлет в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Омлет можна приготувати і в духовці, і на сковороді, але найніжніший і дієтичний омлет готується тільки в мультиварці. До того ж, готується такий омлет без масла і не утворюється корочка.
Мінімум інгредієнтів, максимум простоти в приготуванні. Це коротка характеристика нашого омлету в мультиварці. Збийте яйця з молоком і сіллю, вилийте в два пакети, zavyazhite. Пакети з омлетом покладіть в заздалегідь розігріту мультиварку з водою і варіть під кришкою протягом 30 хвилин в режимі приготування супу. Потім викладіть омлет на блюдо і подайте на стіл. Смачного!
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Налийте в чашу мультиварки воду і включіть в режим супу. Закрийте кришку, і поки вода закипає збийте яйця з молоком і сіллю за допомогою міксера.
Отриману масу вилийте в міцний і цілий пакет.
Зауважте і для надійності покладіть в другій пакет, який також зав'яжіть.
Покладіть пакет з омлетом в мультиварку і варіть під закритою кришкою протягом півгодини. Потім викладіть омлет в посуд для подачі на стіл. Пакет відкривайте акуратно, щоб не обпектися парою.