Високий бісквіт
(покроковий рецепт з фото)
Реально високий бісквіт зі звичайних інгредієнтів! Якщо ви хочете, щоб у вас вийшов такий же, обов'язково дотримуйтеся всіх рад, які я опишу нижче. Такий бісквіт для торта - в самий раз!
В тому, як приготувати високий бісквіт, є один невеликий секрет. Потрібно дуже довго збивати яйця з цукром (аж до білого кольору). При запіканні готовність бісквіта перевіряється дуже просто: якщо натиснути пальцем на бісквіт, він повинен піднятися і прийняти колишню форму, це означатиме, що він готовий. Вдалою випічки!
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 150 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Забиваємо в глибоку миску яйця, засипаємо цукор. Ставимо ємність на водяну баню, на повільний вогонь.
Акуратно збиваємо масу віночком до повного розчинення цукру. Знімаємо з вогню.
За допомогою міксера повторно збиваємо масу (де до 7-8 хвилин).
Тепер потрібно засипати просіяне з розпушувачем борошно.
Змащуємо форму для випічки маслом, вливаємо в неї тісто. Випікаємо в духовці 25 хвилин, температура - 200 градусів.
Бісквіт готовий!