Пиріг «Міссісіпі»
(покроковий рецепт з фото)
Цей пиріг розрахований на шанувальників шоколаду. Чудовий смак, ніжний крем і простота в приготуванні - ось далеко не повний список достоїнств пропонованого рецепта.
Чудовий пиріг американської кухні. Розтопіть частину шоколаду і вершкового масла, змішайте з крихтою печива і викладіть у форму в якості першого шару. Другий шар приготуйте зі збитих вершків, цукру, яєць і шоколаду. Випікаючи протягом 40 хвилин в духовці. Готовий пиріг прикрасьте збитими вершками і присипкою. Поріжте на порції і подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Печиво - 200 грам
- Вершкове масло - 240 грам
- Шоколад темний - 240 грам
- Цукор коричневий - 100 грам
- Яйце - 4 штуки
- Вершки - 1 Склянка
Сухе печиво поламайте і подрібніть в блендері в крихту.
Розтопіть по 60 грам шоколаду і масла і змішайте з печивом.
Перемішайте і викладіть суміш у форму для запікання рівним шаром. Приберіть в холодильник на 20 хвилин.
Збийте яйця з цукром і вершками. Розтопіть залишився шоколад і масло і введіть їх у вершкову суміш. Ще раз добре збийте. Одержаний крем вилийте в форму поверх основи і відправте в духовку на 40 хвилин при 180 градусах.
Готовий пиріг прикрасьте збитими вершками і присипкою для пасок. Втім в питанні прикраси покладайтеся на свою фантазію. Поріжте готовий пиріг на порції і подайте на стіл.