Пиріг «День і ніч»
(покроковий рецепт з фото)
Я пропоную вам подивитися, як приготувати пиріг "день і ніч", досить простий, але смачний і ефектно виглядає на повсякденному і на святковому столі. Обов'язково сохраніете його собі!
Як вид, приготувати гарний пиріг зовсім просто. Бісквіт, коли він охолоне, можна розрізати і, отримавши 2 коржа, переслоіть їх будь-яким кремом.
Готуйте смачну і красиву випічку і радуйте свою сім'ю і гостей будинку.
- Яйця - 4 штуки
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Цукор - 200 грам
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Шоколад - За смаком
Для початку приготуємо тісто. Відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки з'єднуємо з просіяного борошном, розпушувачем, вініліном. Білки збиваємо в міцну піну і акуратно вводимо в тісто.
Тепер візьмемо ще одку мисочку і віділлємо в неї половину тесту. Додамо туди столову ложку какао і добре перемішати, щоб отримати темне шоколадне тісто.
Греєм духовку до 180 градусів, а тим часом змащуємо маслом форму для випічки і починаємо заливати в неї тісто по 1-2 столових ложки, чергуючи кольору тесту. Я вважаю за краще лити тісто в центр форми, щоб отримати цікавий малюнок.
Випікайте пиріг хвилин 30, потім вимкніть духовку, але не відкривайте її. Дайте пирогу постояти там хвилин 5, потім дістаньте його, остудіть і прикрасьте на свій смак, nExample, розтопленим шоколадом.