Торт «День і ніч» з 90-х років
(покроковий рецепт з фото)
Любіть солодощі? Тоді цей рецепт спеціально для вас! Сьогодні я розповім як приготувати торт "день і ніч" з 90-х. Повірте, тортик підкорить вас з першого разу. Приступимо до приготування!
Прекрасний тортик, який відмінно підійде для торжества. Ніжний, ароматний і дуже соковитий! Ідеальне поєднання крему і коржів, торт прекрасно підходить до чаю і кави. Рекомендую всім господиням, яким набрид медовик
- Борошно пшеничне - 200 грам (для тіста )
- Вершкове масло - 100 грам
- Згущене молоко - 370 грам
- Кефір - 100 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Какао-порошок - 2 Ст. Ложки
- Варене згущене молоко - 300 грам (для крему )
- Крем - 300 грам
- Чорний шоколад - 30 грам
Готуємо основні інгредієнти.
Яйця збиваємо з сіллю за допомогою міксера, потім додаємо туди розтоплене вершкове масло і кефір. Вводимо в тісто просіяне борошно, згущене молоко і гарненько все перемішуємо міксером, щоб тісто було однорідним.
Testo частка на дві частини, в одну додаємо гашене соду, а в іншу какао-порошок. Ретельно перемішуємо і випікаємо коржі при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.
Приготуємо крем. Для цього гарненько зіб'ємо інгредієнти для крему міксером до однорідності.
Коржам даємо охолонути, потім розрізаємо кожен на дві частини. Змащуємо перший корж кремом, накриваємо коржем іншого кольору і повторюємо дію до верхівки.
Верхівку тортика можна прикрасити какао і кокосовою стружкою. Тортик відправляємо в холодильник на пару годин і подаємо до столу!