Торт на день народження дівчинці 10 років
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий рецепт простого торта, який можна приготувати для дівчинки на день народження. Легкий, повітряний бісквіт, ніжний крем і солодка глазур. Прикрашає торт улюблене дитяче драже - M& М & APOS; s.
Торт має дуже привабливий зовнішній вигляд і готується дуже просто. Постарайтеся зробити так, щоб святковий торт не попадався на очі дитині раніше покладеного терміну, в іншому випадку M& М & APOS; s - а на ньому не залишиться =)
Сподіваюся, що вам сподобається цей простий рецепт приготування торта на день народження дівчинці 10 років. Хай щастить!
- Яйця - 4 штуки(+ 1 штука для крему)
- Борошно - 100 грам(+ 1, 5 ст.Л. Для крему)
- Цукор - 150 грам(+ 125 грамів для крему)
- Ванілін - За смаком
- Молоко - 1 Склянка
- Вершкове масло - 150 грам
- Крохмаль - 0, 5 Ст. Ложки
- Білок яєчний - 1 штука
- Цукрова пудра - 1/3 склянки
- Буряк маленька - 1 штука
- Драже M& М & APOS; s - 1 штука (пакетик)
Беремо 4 яйця, білки відокремлюємо від жовтків. Жовтки розтираємо з 150 грамами цукру до побіління. Потім додаємо ванілін і поступово вводимо просіяне борошно.
Ретельно збиваємо білки.
Вводимо білки в тісто, акуратно перемішуємо.
Розділити тісто на дві частини (одна частина більша за іншу). Застеляємо дно двох каструль (різного діаметра) або форм для випічки пергаментом, викладаємо в них тісто. Випікаємо бісквіти в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів.
Тим часом готуємо крем. В окремому посуді з'єднайте: яйце, борошно, цукор, молоко і крохмаль. Варимо крем на водяній бані до загустіння, потім додаємо розтоплене вершкове масло. Перемішуємо і залишаємо остигати.
Маленьку буряк очищаємо і розрізаємо на шматочки. Подрібнюємо її в блендері.
Отриману масу віджимають через марлю. Виходить натуральний харчовий барвник.
Один білок збиваємо з цукровою пудрою до верхніх піків. Вводимо необхідне к-ть бурякового соку і перемішуємо. Чим більше соку, тим більш насиченим буде колір глазурі.
Бісквіти розрізаємо навпіл і змащуємо кремом.
Формуємо торт, помістивши менший за розміром бісквіт зверху. Рівномірно розподіляємо залишився крем, покриваємо торт глазур'ю.
Прикрашаємо торт драже, потім ставимо його в холодильник на 2-3 години для застигання. Смачного!