Торт на день народження дівчинці 13 років
(покроковий рецепт з фото)
Спершу була думка заязикати торт, але потім було прийнято рішення готувати його самостійно. Полуничний бісквітний торт з сирним суфле і глазур'ю вийшов дуже м'яким, красивим і смачним!
Спробуйте приготувати торт на день народження дівчинці 13 років в домашніх умовах. Процес приготування десерту досить трудомісткий, проте результат перевершує всі очікування. Торт виходить неймовірно красивим, багатошаровим, а головне - подобається дитині! хай щастить!
- Яйця - 2 штуки
- Капучино - 100 грам
- Борошно - 80 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Желатин - 1, 5 Ст. Ложки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Полуниця - 150 грам(+ 300 грамів для оформлення торта)
- Крем - 200 грам
- Сир - 500 грам
- Шоколад чорний - 100 грам
- Вершки - 50 мілілітрів
- М'ята - 1 За смаком (для оформлення торта)
Спершу желатин залийте однією склянкою холодної кип'яченої води.
Тепер в окремій мисці збиваємо яйця.
Борошно просіваємо з розпушувачем.
З'єднуємо яйця з сумішшю муки і капучино. Перемішуємо до однорідності.
Застеляємо роз'ємну форму папером для випічки, виливаємо в неї тісто. Випікаємо бісквіт в духовці 20 хвилин, температура - 190 градусів.
Тим часом з'єднайте в чаші блендера: сметану, сир і цукор. Перемішуємо все до однорідності.