Рецепт Печиво «День і ніч» фото

Печиво «День і ніч»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, На сніданок
Випічка, Печиво

Смачне і оригінальне двокольорове печиво дуже сподобається ласунам. До чашечці ароматного вечірнього чаю це печиво підходить якнайкраще. Залучіть до приготування дітей, їм сподобається!

Смачні розсипчасті печива з двома смаками дуже сподобаються вашим діткам. Вони не тільки із задоволенням будуть їм ласувати, але і візьмуть участь в приготуванні. Рецепт, який розповість, як приготувати печиво "день і ніч", перед вами. Він дуже простий, та й інгредієнтів знадобиться трохи.

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сода - 0, 5 чайних ложки (погасити оцтом)
  • Какао - 2 чайних ложки
  • Борошно пшеничне - 250 грам
печиво
Збиваємо м'яке, але не розтоплене, вершкове масло з цукром. Додаємо яйце і знову збиваємо. Потім додамо соду, гашене оцтом і все добре перемішуємо.
печиво
Ділимо суміш на дві частини.
печиво
В одну частину додаємо какао і перемішуємо. А в білу частину можна додати трохи кокосової стружки.
печиво
Потім в обидві частини додаємо рівну кількість борошна і вимішуємо біле і шоколадне тісто.
печиво
Печива будемо робити двома способами. Спосіб перший. Злегка змочуємо руки у воді і відщипуємо від кожного тесту по шматочку. Скачує в кульку і трохи пріплюсніте, товщина печива повинна бути 1-1.5 см. Виходять ось такі заготовки для печива. Викладаємо на деко, застелене пергаментом.
печиво
Час, що залишився тісто окремо розгортаємо в два тонких пласта. Викладаємо один на інший.
печиво
І скочується щільно в рулет.
печиво
Нарізаємо на шайбочки товщиною 1-1, 5 см. Викладаємо на деко, застелене пергаментом.
печиво
Випікаємо печива в духовці при температурі 200 градусів хвилин 15.

Схожі рецепти