Піца з листкового тіста в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную швидкий і зручний варіант перекусу. Це - піца на листковому тісті. Для начинки згодяться будь-які м'ясні чи рибні делікатеси, оливки, сир і сезонні овочі. Дивіться і запам'ятовуйте!
Для приготування такої піци вам буде потрібно мінімум часу і зусиль. Головне - заздалегідь подбати про покупку готового тіста. У всьому іншому покладайтеся на свою фантазію. Додавайте в якості начинки буквально все, що любите. Смачного!
- Листкове тісто бездріжджове - 250 грам
- Томатний соус - 2-3 Ст. Ложки
- Печериці - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Ковбаса - 150 грам
- Оливки - 20 грам
- Сир твердий - 40 грам
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Приготуйте продукти для піци. Тісто дістаньте з упаковки і розморозити при кімнатній температурі.
Поки тісто розморожується, поріжте цибулю і гриби, якщо свіжі. Я робила піцу з заморожених, їх готувати і розморожувати не потрібно. На сковороді з ложкою рослинного масла підсмажте цибулю і гриби до готовності. Додати сіль за смаком.
Ковбасу поріжте кільцями.
Оливки без кісточки теж поріжте кільцями.
Перекладіть тісто на деко. Обов'язково зробіть проколи вилкою в декількох місцях, щоб тісто не здувалося. Змастіть томатним соусом.
На соус покладіть ковбасу і смажені гриби, не забудьте і про цибулю.
Розкладіть колечка оливок.
Полийте майонезом, а також щедро посипте піцу тертим сиром. Надішліть в духовку на 10-12 хвилин, температура випікання - 220 градусів.
Піца готова! Смачного!