Піца своїми руками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви любите домашню випічку, то вам необхідно знати, як приготувати піцу своїми руками. Покажу вам вегетаріанський варіант зі свіжими овочами і сиром на дріжджовому тесті. Спробуйте!
Уважно поставтеся до приготування тіста і дайте йому настоятися потрібний час, тоді у вас вийде ідеальна основа для піци.
В принципі, можна взяти і готове, покупне, дріжджове тісто, але мені здається, що домашнє завжди виходить смачніше.
- Борошно пшеничне - 3 склянки (склянка - 250 мл)
 - Вода тепла - 1 Склянка
 - Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
 - Цукор - 0, 25 чайних ложки
 - Масло рослинне - 2 чайних ложки
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Помідор - 4 штуки (для соусу)
 - Часник - 3 зубчики (для соусу)
 - Масло рослинне - 2 чайних ложки (для соусу)
 - Вино червоне - 2 чайних ложки (для соусу)
 - Базилік свіжий - 2 чайних ложки (для соусу)
 - Орегано - 2 чайних ложки (для соусу)
 - Сіль, перець - За смаком (для соусу)
 - Перець болгарський - 1 штука
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Оливки без кісточок - 16 штук (чорні і зелені)
 - Моцарелла - За смаком (або інший сир)
 

Змішайте цукор з водою, потім Відведіть туди дріжджі. Через 15 хвилин перемішайте масу. Залиште ще на 15 хвилин.

Тим часом склянка борошна змішайте з 0, 5 чайної ложки солі і рослинним маслом (2 немає. Л.). Влийте дріжджову масу до борошна, добре перемішайте і всипте ще склянку борошна.

Вимішуйте тісто, потім додайте ще склянку борошна і продовжуйте вимішувати, щоб тісто початок відходити від стінок миски.

Залиште тісто підійти на 1, 5-2 годину. Я ще залишила його на ніч в холодильнику. А за годину до випічки дістала, щоб воно набуло кімнатну температуру.

Готуємо соус. Томати відправте на хвилинку в киплячу воду, потім трохи остудіть і поріжте.

Часник подрібніть і обсмажте на олії хвилинку, потім додайте помідори, сіль, трави, перець. Дочекайтеся, поки рідина випарується.

Для начинки піци наріжте кільцями цибулю і перець, поріжте оливки і замаринуйте все в маслі і травах до смаку.

На присипаному борошном столі розкачати тісто, змастіть пласт маслом і викладіть томатний соус. Викладіть начинку і натертий сир.

Випікайте піцу в розігрітій до 200 градусів духовці близько 15 хвилин. Смачного!