Піца на батоні в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите піцу, але у вас немає часу або бажання займатися тестом, тоді поспішаю запропонувати вам чудову альтернативу. Швидко, ситно і завжди смачно! Обов'язково спробуйте приготувати!
Хочу розповісти, як приготувати піцу на батоні в духовці. Це цікавий варіант закуски для раптово наскочили гостей, а також ситного перекусу. Таку піцу можна подати на сніданок, наприклад, вона чудово замінить традиційні бутерброди. Що стосується начинки, то тут ви можете використовувати всі, що знайдеться в холодильнику. Головне - це соус і сир, а все інше - за смаком.
- Кнопка - 1 штука
- Томатний соус - 3 Ст. Ложки
- Сир - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Ковбаса - 200 грам
- Оливки - 10 штук
- Лук червоний - 0, 5 штуки
1. Насамперед включіть її і нехай гріється до 200 градусів. Підготуйте лист, можна змастити його трішки маслом або застелити пергаментом. Розріжте батон навпіл і викладіть на деко.
2. Змастіть томатним соусом. В експрес варіанті можна використовувати кетчуп, наприклад.
3. На середній терці натріть сир. Можна його викласти на соус або присипати зверху начинки, як вам більше подобається.
4. І залишиться розподілити начинку, яку ви будете використовувати. Ковбаса, шинка, бекон, курочка, овочі, оливки і т. d. Готові піци відправте в духовку хвилин на 15, щоб сир як слід розплавився.
5. Перед подачею акуратно наріжте порційними шматочками і при бажанні присипте свіжою зеленню. Смачного!