Домашня піца на батоні
(покроковий рецепт з фото)
Цю піцу можна назвати традиційно-російської, так як готується вона не на "коржах", а на самому звичайному батоні. Відмінний варіант цікавого полудня. З начинкою можна і потрібно експериментувати.
Готується така піца просто, а виходить дуже смачною! Якщо ви не хочете запікати піцу в духовці, то можна приготувати її і на сковороді, заздалегідь підсмаживши батони-човники на вершковому маслі, а потім вже з інгредієнтами, просто "прогрів" під кришкою, щоб сир розплавився.
- Кнопка - 1 штука
- Яйця - 2-4 штук
- Копчена ковбаса - За смаком
- Сир твердий - 100-150 грам
- Помідори - 1 штука
- Огірочки - 3-4 штук (солоні або мариновані)
- Майонез - За смаком
Насамперед готуємо всі інгредієнти.
Хліб розрізаємо поздовжньо на дві однакові половинки.
Виймаємо максимальну кількість м'якоті, залишивши лише хлібну скоринку (повинна вийти «човник»).
Змащуємо внутрішню частину хліба майонезом. Натираємо яйця на середній терці, викладаємо їх на батон.
Мариновані огірки нарізаємо кружечками і викладаємо наступним шаром.
Копчену ковбасу нарізаємо невеликими кубами і викладаємо поверх огірків.
Помідори нарізаємо кружечками. Викладаємо їх на нашу майбутню піцу.
Посипаємо зверху тертим сиром, ставимо піцу в духовку. Випікаємо до тих пір, поки сир гарненько не розплавиться.