Домашня піца на батоні
(покроковий рецепт з фото)
Цю піцу можна назвати традиційно-російської, так як готується вона не на "коржах", а на самому звичайному батоні. Відмінний варіант цікавого полудня. З начинкою можна і потрібно експериментувати.
Готується така піца просто, а виходить дуже смачною! Якщо ви не хочете запікати піцу в духовці, то можна приготувати її і на сковороді, заздалегідь підсмаживши батони-човники на вершковому маслі, а потім вже з інгредієнтами, просто "прогрів" під кришкою, щоб сир розплавився.
- Кнопка - 1 штука
- Яйця - 2-4 штук
- Копчена ковбаса - За смаком
- Сир твердий - 100-150 грам
- Помідори - 1 штука
- Огірочки - 3-4 штук (солоні або мариновані)
- Майонез - За смаком
![домашня піца на батоні - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/domashnyaya_picca_na_batone_-235890.webp)
Насамперед готуємо всі інгредієнти.
![домашня піца на батоні - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/domashnyaya_picca_na_batone_-235891.webp)
Хліб розрізаємо поздовжньо на дві однакові половинки.
![домашня піца на батоні - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/domashnyaya_picca_na_batone_-235892.webp)
Виймаємо максимальну кількість м'якоті, залишивши лише хлібну скоринку (повинна вийти «човник»).
![домашня піца на батоні - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/domashnyaya_picca_na_batone_-235893.webp)
Змащуємо внутрішню частину хліба майонезом. Натираємо яйця на середній терці, викладаємо їх на батон.
![домашня піца на батоні - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/domashnyaya_picca_na_batone_-235894.webp)
Мариновані огірки нарізаємо кружечками і викладаємо наступним шаром.
![домашня піца на батоні - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/domashnyaya_picca_na_batone_-235895.webp)
Копчену ковбасу нарізаємо невеликими кубами і викладаємо поверх огірків.
![домашня піца на батоні - фото крок 7](https://kuhari.com.ua/img/domashnyaya_picca_na_batone_-235896.webp)
Помідори нарізаємо кружечками. Викладаємо їх на нашу майбутню піцу.
![домашня піца на батоні - фото крок 8](https://kuhari.com.ua/img/domashnyaya_picca_na_batone_-235897.webp)
Посипаємо зверху тертим сиром, ставимо піцу в духовку. Випікаємо до тих пір, поки сир гарненько не розплавиться.