Персиковий торт-суфле
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне суфле, соковиті персики і солодкий шоколадний бісквіт - це чудовий торт для найулюбленіших! Порадуйте свою другу половинку персиковим тортом-суфле на День Св. Валентина, наприклад.
Не такий страшний чорт, як його малюють. Тому і торт з суфле готувати не так складно, як вам здається. Для приготування персикового торта-суфле ми приготуємо просте тісто без яєць, випікати Korcz - це буде основа торта. Суфле теж робити теж нескладно: візьміть сметану (15-20% жирності), цукор і желатин. Персики вибирайте солодкі і соковиті. Готовий персиковий торт-суфле ви можете прикрасити тертим шоколадом або горішками.
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 120 грам (для тіста)
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
- Вода - 250 мілілітрів
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 10 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Крем - 800 грам
- Цукор - 150 грам (для суфле )
- Желатин - 30 грам
- Персики або нектарини - 2-3 штук
- Шоколад - 50 грам

Поставте розігріватися духовку до 180 градусів.
Почнемо з тіста і коржів.
Змішайте воду, цукор, масло і лимонний сік.
Окремо просійте борошно, змішайте з какао, додайте сіль і розпушувач. З'єднайте з рідкою сумішшю. Збийте все до однорідного стану.
Почнемо з тіста і коржів.
Змішайте воду, цукор, масло і лимонний сік.
Окремо просійте борошно, змішайте з какао, додайте сіль і розпушувач. З'єднайте з рідкою сумішшю. Збийте все до однорідного стану.

Вилийте тісто у форму. Випікайте 30 хвилин. Потім дайте коржу охолонути.

Тепер можете зайнятися суфле. Збийте сметану з цукром, поки він повністю не розчиниться.

Желатин просто тягне за собою в 250 мл. Води, на маленькому вогні розігрійте, щоб він повністю розчинився, але кипіти він не повинен. Потім влийте желатин в сметану з цукром і розмішайте.

Персики або нектарин помийте і поріжте часточками.

З коржа зріжте верхівку менше половини товщиною.

Помістіть корж назад в форму, попередньо застеливши її фольгою або пергаментом. Додайте рівномірно персики по колу.

І всередині.

Простір заповніть залишками верхівки.

Залийте верх суфле.

Накрийте харчової плівкою і відправте в холодильник застигати. Приблизно 1, 5-2 години це займе.

Готовий персиковий торт-суфле ви можете прикрасити на свій смак.

Смачного!