Рецепт Персиковий торт-суфле фото

Персиковий торт-суфле
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Фрукти, Персик
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка, Торти

Ніжне суфле, соковиті персики і солодкий шоколадний бісквіт - це чудовий торт для найулюбленіших! Порадуйте свою другу половинку персиковим тортом-суфле на День Св. Валентина, наприклад.

Не такий страшний чорт, як його малюють. Тому і торт з суфле готувати не так складно, як вам здається. Для приготування персикового торта-суфле ми приготуємо просте тісто без яєць, випікати Korcz - це буде основа торта. Суфле теж робити теж нескладно: візьміть сметану (15-20% жирності), цукор і желатин. Персики вибирайте солодкі і соковиті. Готовий персиковий торт-суфле ви можете прикрасити тертим шоколадом або горішками.

  • Борошно - 200 грам
  • Цукор - 120 грам (для тіста)
  • Соняшникова олія - 50 мілілітрів
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 10 грам
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Крем - 800 грам
  • Цукор - 150 грам (для суфле )
  • Желатин - 30 грам
  • Персики або нектарини - 2-3 штук
  • Шоколад - 50 грам
персиковий торт-суфле - фото крок 1
Поставте розігріватися духовку до 180 градусів.
Почнемо з тіста і коржів.
Змішайте воду, цукор, масло і лимонний сік.
Окремо просійте борошно, змішайте з какао, додайте сіль і розпушувач. З'єднайте з рідкою сумішшю. Збийте все до однорідного стану.
персиковий торт-суфле - фото крок 2
Вилийте тісто у форму. Випікайте 30 хвилин. Потім дайте коржу охолонути.
персиковий торт-суфле - фото крок 3
Тепер можете зайнятися суфле. Збийте сметану з цукром, поки він повністю не розчиниться.
персиковий торт-суфле - фото крок 4
Желатин просто тягне за собою в 250 мл. Води, на маленькому вогні розігрійте, щоб він повністю розчинився, але кипіти він не повинен. Потім влийте желатин в сметану з цукром і розмішайте.
персиковий торт-суфле - фото крок 5
Персики або нектарин помийте і поріжте часточками.
персиковий торт-суфле - фото крок 6
З коржа зріжте верхівку менше половини товщиною.
персиковий торт-суфле - фото крок 7
Помістіть корж назад в форму, попередньо застеливши її фольгою або пергаментом. Додайте рівномірно персики по колу.
персиковий торт-суфле - фото крок 8
І всередині.
персиковий торт-суфле - фото крок 9
Простір заповніть залишками верхівки.
персиковий торт-суфле - фото крок 10
Залийте верх суфле.
персиковий торт-суфле - фото крок 11
Накрийте харчової плівкою і відправте в холодильник застигати. Приблизно 1, 5-2 години це займе.
персиковий торт-суфле - фото крок 12
Готовий персиковий торт-суфле ви можете прикрасити на свій смак.
персиковий торт-суфле - фото крок 13
Смачного!

Схожі рецепти