Печиво з розсолом
(покроковий рецепт з фото)
Ви пробували коли-небудь використовувати розсіл в випічку? Якщо ще не доводилося, але вам цікаво, що з цього вийде, тоді погляньте на це просте, але досить вдалий рецепт.
Покажу вам, як приготувати печиво з розсолом. В даному випадку він від огірків, але можна спробувати взяти і будь-який інший. По бажанню, рецепт можна доповнити ароматної корицею або ваніллю. Печенюшки виходять хрусткими і неймовірно смачними. Рекомендую спробувати!
- Розсіл - 1 Склянка
- Цукор - 1/2 склянки
- Борошно - 3.5-4 склянки
- Рослинна олія - 1/2 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка (погасити)

1. З'єднайте рослинне масло без запаху і розсіл. Всипте цукор.

2. Додайте гашене соду.

3. Невеликими порціями всипати просіяне борошно.