Рецепт Печиво з розсолом фото

Печиво з розсолом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Розсіл
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 35 хв.

Ви пробували коли-небудь використовувати розсіл в випічку? Якщо ще не доводилося, але вам цікаво, що з цього вийде, тоді погляньте на це просте, але досить вдалий рецепт.

Опис приготування:

Покажу вам, як приготувати печиво з розсолом. В даному випадку він від огірків, але можна спробувати взяти і будь-який інший. По бажанню, рецепт можна доповнити ароматної корицею або ваніллю. Печенюшки виходять хрусткими і неймовірно смачними. Рекомендую спробувати!

  • Розсіл - 1 Склянка
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Борошно - 3.5-4 склянки
  • Рослинна олія - 1/2 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка (погасити)
печиво з розсолом - фото крок 1
1. З'єднайте рослинне масло без запаху і розсіл. Всипте цукор.
печиво з розсолом - фото крок 2
2. Додайте гашене соду.
печиво з розсолом - фото крок 3
3. Невеликими порціями всипати просіяне борошно.
печиво з розсолом - фото крок 4
4. Замісити тісто. Залиште його хвилин на 20 "відпочити" .
печиво з розсолом - фото крок 5
5. Розкачайте тісто на присипаної борошном поверхні і за допомогою виїмок виріжте печиво. Можна використовувати звичайний стакан. Перекладіть їх на деко і відправте хвилин на 10-12 в розігріту до 200 градусів духовку.
печиво з розсолом - фото крок 6
6. Приємного чаювання!

Схожі рецепти