Печиво з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Ароматне і смачне хрустке печиво з корицею люблять багато. Спекти таке печиво дуже легко і просто.
Випічка з корицею завжди така ароматна, що на цей запах вдаються не тільки всі ваші домочадці, але можуть заглянути і сусіди:) Смачне печиво з корицею, приготоване за цим простим рецептом стане одним з ваших улюблених. Це за уязика, що вам подобається запах кориці. Після випічки печиво трохи м'яке, а трохи постоїть - і стає хрустким. Але що смачне воно - це точно! Порадуйте себе і своїх близьких смачною випічкою, а рецепт печиво з корицею з фото допоможе вам в цьому. Хай щастить!
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 150 грам(2 столових ложки - для посипання печива, інше - в тісто)
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки (один білок залишимо для змащення печива)
- Борошно - 2-3 склянок
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка(1/3 залишити для посипання печива, інше - в тісто)

М'яке вершкове масло збиваємо з цукром, потім додаємо до нього яйце і мед. Ще раз добре збиваємо.

В отриману суміш додаємо корицю, цукор, соду і розпушувач. Невеликими порціями додаємо борошно. Кількість борошна залежить від того, наскільки рідкий у вас мед, від розміру яйця і від того, наскільки м'яке у вас масло.

В результаті у вас повинно вийти тісто м'яке і пластичне. Загортаємо тісто в харчову плівку і відправляємо в холодильник хвилин на 30.

Розкачуємо тісто в тонкий пласт, товщиною приблизно 0, 3-0, 4 мм. І вирізаємо формочками для печива різні фігурки. Можна вирізати печива звичайним склянкою. А щоб зробити гарні візерунки на печиво - просто притисніть дно кришталевого склянки до тесту. Зазвичай воно робиться з фігурною різьбою.

Застеляємо деко папером для випічки і акуратно викладаємо на нього печива.

Змащуємо за допомогою пензлика печива білком і посипаємо цукром з корицею. Випікаємо печиво при температурі 180 градусів хвилин 15.