Новорічне печиво з корицею і мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Новорічні свята обов'язково повинні пахнути домашньою випічкою, згодні? рецепт простий, але дивно апетитний хочу запропонувати вам на замітку. Та діти, і дорослі точно будуть в захваті!
Вашій увазі хочу представити класну ідею, як приготувати новорічне печиво з корицею і мигдалем, доповнене глазур'ю. Така випічка, напевно, приверне на кухню всіх домашніх. Печенюшки виходять дуже хрусткими, ніжними, нереально ароматними і дійсно приголомшливо смачними. Побалуйте себе і гостей солоденьким!
- Білки - 3 штуки
- Цукрова пудра - 2 склянки
- Мигдалеве борошно - 3 склянки
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. Духовку дозволите, нехай розігрівається до 150 градусів. Збийте в глибокій мисці білки до пишних піків.
2. Продовжуючи збивати, всипте цукрову пудру.
3. Відкладіть 2 столові ложки білків в сторону. У мисочку додайте горіхи, ванільний цукор, корицю, сіль.
4. Акуратно перемішайте все до однорідності.
5. Розкачайте тісто і виріжте печиво за допомогою виїмок.
6. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком.
7. Змастіть раніше відкладеними білками і відправте в духовку. Випікайте 15-20 хвилин.
8. Готове новорічне печиво з корицею і мигдалем остудіть як слід перед подачею.
Смачних свят!
Смачних свят!