Вівсяне печиво з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне хрустке печиво з тонким ароматом кориці прекрасно підійде для сімейного чаювання. Найпростіше приготування, - відмінний результат. Раджу ознайомитися з рецептом!
Додайте до цього печиво мелені горішки, насіння або кунжут, - вийде не тільки смачно, але корисно! Подавайте таке печиво зі склянкою теплого молока - відмінне поєднання.
- Куряче яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Борошно вівсяне - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 100 грам

1. Масло кімнатної температури збийте з корицею, цукром і розпушувачем.

2. Додайте яйце і ще раз збийте.

3. Додайте два види борошна і замісити тісто.

4. Сформуйте печива і викладіть на деко.

5. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці близько 20 хвилин до зарум'янювання. Смачного!