Рецепт Печиво з геркулесу фото

Печиво з геркулесу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Вівсянка , Крупи
На сніданок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Печиво з геркулесу - смачне і корисне печиво. Дешево і з мінімальними витратами часу на приготування. Розповідаю, як його приготувати!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування печива з геркулес дуже простий і досить швидкий, що дозволить вам вранці у вихідний день спекти смачне і головне - корисне печиво. Мої дітки наминали таке печиво з великим задоволенням і з великою швидкістю. Сподіваюся, що вашим діткам воно теж сподобається!

  • Геркулес - 2 склянки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 склянки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Маргарин або вершкове масло - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
печиво з геркулесу - фото крок 1
Змішуємо розм'якшений маргарин, яйце, сметану, соду і цукор.
печиво з геркулесу - фото крок 2
Додаємо в отриману масу борошно і добре перемішуємо.
печиво з геркулесу - фото крок 3
Всипаємо в тісто половину кількості геркулесу.
печиво з геркулесу - фото крок 4
Ретельно вимішуємо тісто з геркулес. За консистенцією воно повинно бути як густа сметана.
печиво з геркулесу - фото крок 5
У плоску тарілку висипаємо залишився геркулес. Столовою ложкою набираємо тісто для печива і викладаємо в тарілку з геркулес. Обвалюють заготовки для печива в геркулесі.
печиво з геркулесу - фото крок 6
Викладаємо на деко, злегка змащений маслом. Можна посипати печиво зверху цукром або горішками. Випікаємо печиво в духовці при температурі 200 градусів хвилин 10. Потім знижуємо температуру випікання до 180 і печемо ще хвилин 10.

Схожі рецепти