Печиво з геркулесу
(покроковий рецепт з фото)
Печиво з геркулесу - смачне і корисне печиво. Дешево і з мінімальними витратами часу на приготування. Розповідаю, як його приготувати!
Цей рецепт приготування печива з геркулес дуже простий і досить швидкий, що дозволить вам вранці у вихідний день спекти смачне і головне - корисне печиво. Мої дітки наминали таке печиво з великим задоволенням і з великою швидкістю. Сподіваюся, що вашим діткам воно теж сподобається!
- Геркулес - 2 склянки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 2 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Маргарин або вершкове масло - 200 грам
- Яйце - 1 штука
Змішуємо розм'якшений маргарин, яйце, сметану, соду і цукор.
Додаємо в отриману масу борошно і добре перемішуємо.
Всипаємо в тісто половину кількості геркулесу.
Ретельно вимішуємо тісто з геркулес. За консистенцією воно повинно бути як густа сметана.
У плоску тарілку висипаємо залишився геркулес. Столовою ложкою набираємо тісто для печива і викладаємо в тарілку з геркулес. Обвалюють заготовки для печива в геркулесі.
Викладаємо на деко, злегка змащений маслом. Можна посипати печиво зверху цукром або горішками. Випікаємо печиво в духовці при температурі 200 градусів хвилин 10. Потім знижуємо температуру випікання до 180 і печемо ще хвилин 10.