Печиво з вівсянки низькокалорійне з геркулесу
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, корисне, мінімально калорійне печиво приверне увагу кожного. Воно послужить як відмінним доповненням до здорового сніданку, так і підійде до легкого вечері зі склянкою теплого молока.
Як приготувати печиво з вівсянки низькокалорійне з геркулесу, щоб було смачно, корисно і не було схоже на сухарі? Дуже просто! Читайте далі керівництво і пробуйте! Додавання банана в це блюдо буде дуже до речі. Банани є відмінним доповненням до будь-якого десерту, а в цьому випадку стануть просто незамінним інгредієнтом, так як зроблять печиво не таким сухим, більш ніжним і соковитим.
- Банан - 3 штуки (потрібні дуже стиглі)
- Масло каноли - 70 мілілітрів
- Вівсяні пластівці - 200 грам
- Шоколад чорний - 20 грам
- Ваніль - 1 Чайна ложка
1
Приготування шалено просте. Необхідно розігріти духовку до 180 градусів і почати нескладне підготовлення. Для цього очищаємо банани, кладемо їх в миску і розминаємо до стану кашки.
2
Далі з'єднуємо з пластівцями, додаємо тертим на тертці гірким шоколад, ваніллю і маслом. Все перемішуємо.
3
На деко, послати пергаментним папером, за допомогою ложки викладаємо нашу масу, формуючи невеликі грудочки, які потім перетворяться в печиво.
4
Випікати потрібно 15-20 хвилин.
Також можна додавати родзинки, курагу або горіхи. Фантазії немає меж!
Також можна додавати родзинки, курагу або горіхи. Фантазії немає меж!