Печиво в формочках
(покроковий рецепт з фото)
Десерт на швидку руку - печиво в формочках в домашніх умовах. Його можна промазати згущеним молоком або додати джем. Перед подачею посипте цукровою пудрою.
Смачне печиво у формочках в домашніх умовах виходить дуже ніжним. Вершкове масло можна замінити маргарином. Перед подачею посипте печиво цукровою пудрою.
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Олія - 200 грам
- Борошно - 3 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
1. Печиво готується досить швидко. Відразу збиваємо яйця з цукром. Маса повинна збільшитися вдвічі.
2. Розминаємо вершкове масло виделкою. Масло можна замінити маргарином.
3. З'єднуємо яєчну масу з вершковим маслом і збиваємо міксером до однорідної консистенції.
4. Додаємо ванільний цукор за смаком і борошно. Замішуємо тісто і відправляємо його на 20 хвилин в холодильник.
5. Розкачуємо пласт товщиною 4-7 мм і видавлюємо формочками печиво. Викладаємо на деко, змащений маслом і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку.
6. Випікаємо печиво в формочках в домашніх умовах близько 25 хвилин.