Рецепт Печиво «горішки» в формочках фото

Печиво «горішки» в формочках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Згущене молоко
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво, Страви з начинкою

Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати печиво "горішки" в формочках. Цей смак знайомий багатьом з дитинства, тому печива обов'язково зроблять фурор на ваших рідних і близьких. Поїхали!

Рецепт цих печива досить простий, проте це не заважає цій випічці бути легендарної. Смачні печеньки "горішки" відмінно підійдуть до чаю і кави. Вони неодмінно сподобаються як дорослим, так і дітям. Багато просто обожнюють цю випічку.

  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Крем - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 2, 5-3 склянки
  • Харчова сода - 1 Чайна ложка
  • Варене згущене молоко - 400 грам (для начинки )
  • Вершкове масло - 100 грам (для начинки)
1
Для тіста змішуємо яйця і цукор в окремій ємності і збиваємо їх міксером. Після додаємо нарізане шматочками вершкове масло, соду, гаситься в оцті, і сметану. Ретельно все перемішуємо до утворення однорідної маси. Додаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук.
2
Горішниця розігріваємо протягом декількох хвилин, тісто нарізаємо на шматочки і формуємо маленькі кульки. Форму ретельно змащуємо рослинним маслом, щоб тісто не приставало до неї. Закладаємо тісто в форму і починаємо випікати горішки. Ступінь готовності визначайте в залежності від власних уподобань.
3
Тепер приготуємо начинку. Для цього змішуємо варене згущене молоко і вершкове масло і ретельно перемішуємо. Даємо горішкам охолонути, після чого наповнюємо їх начинкою! печиво готове, смачного!

Схожі рецепти