Печиво «горішки» в формочках
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати печиво "горішки" в формочках. Цей смак знайомий багатьом з дитинства, тому печива обов'язково зроблять фурор на ваших рідних і близьких. Поїхали!
Рецепт цих печива досить простий, проте це не заважає цій випічці бути легендарної. Смачні печеньки "горішки" відмінно підійдуть до чаю і кави. Вони неодмінно сподобаються як дорослим, так і дітям. Багато просто обожнюють цю випічку.
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1/4 склянки
- Крем - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 2, 5-3 склянки
- Харчова сода - 1 Чайна ложка
- Варене згущене молоко - 400 грам (для начинки )
- Вершкове масло - 100 грам (для начинки)
1
Для тіста змішуємо яйця і цукор в окремій ємності і збиваємо їх міксером. Після додаємо нарізане шматочками вершкове масло, соду, гаситься в оцті, і сметану. Ретельно все перемішуємо до утворення однорідної маси. Додаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук.
2
Горішниця розігріваємо протягом декількох хвилин, тісто нарізаємо на шматочки і формуємо маленькі кульки. Форму ретельно змащуємо рослинним маслом, щоб тісто не приставало до неї. Закладаємо тісто в форму і починаємо випікати горішки. Ступінь готовності визначайте в залежності від власних уподобань.
3
Тепер приготуємо начинку. Для цього змішуємо варене згущене молоко і вершкове масло і ретельно перемішуємо. Даємо горішкам охолонути, після чого наповнюємо їх начинкою! печиво готове, смачного!