Рецепт Печиво «перцеві горішки» фото

Печиво «перцеві горішки»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Датська кухня
Тісто, Молочні продукти
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Печиво, Гостре

Оригінальним доповненням до вашим сімейним чаюванням може стати печиво "перцеві горішки", воно дуже ароматне і гостреньке. Таке печиво особливо популярно в Данії, а подають його з глінтвейном.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати печиво "перцеві горішки" - дивовижно ароматне і гостре печиво з перцем і прянощами, яке додасть сірим будням особливий настрій! Таке печиво можна подавати до імбирного чаю або глінтвейну, а також використовувати у вигляді подарунка. Печиво не дуже сильно піднімається в духовці, так що ви можете зробити зверху візерунки, щоб печиво стало ще більш святковим. Зберігати таке печиво потрібно в посуді, закритою кришкою.

  • Вершкове масло - 125 грам
  • Цукор коричневий - 125 грам
  • Борошно - 170 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Рахрихлітель - 1 Чайна ложка
  • Мелена гвоздика - 0, 5 чайних ложки
  • Мелена кориця - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений кардамон - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений духмяний перець - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний перець - 1 щіпка
печиво
1. Вершкове масло кімнатної температури змішайте з допомогою міксера з цукром. Додайте яйце, мелену гвоздику, мелену корицю, мелений мускатний горіх, запашний перець, кардамон і чорний перець.
печиво
2. Добре збийте тісто міксером, додайте просіяне борошно з розпушувачем. Замісити тісто і розкачати його в тонку ковбаску. Виріжте невеликі шматочки товщиною 1 см.
печиво
3. Кожен шматочок тіста скачайте в кульку, викладіть на застелений пергаментним папером деко і злегка пріплюсніте.
печиво
4. Випікайте печиво в розігрітій до 180 градусів духовці 10-15 хвилин до золотистого кольору. Дайте готовому печінкою повністю охолонути. Смачного!

Схожі рецепти