Рецепт Печиво «перцеві горішки» фото

Печиво «перцеві горішки»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Датська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Печиво , Гостре
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Оригінальним доповненням до вашим сімейним чаюванням може стати печиво"Перцеві горішки" , воно дуже ароматне і гостреньке. Таке печиво особливо популярно в Данії, а подають його з глінтвейном.

Опис приготування:

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати печиво"Перцеві горішки" - дивовижно ароматне і гостре печиво з перцем і прянощами, яке додасть сірим будням особливий настрій! Таке печиво можна подавати до імбирного чаю або глінтвейну, а також використовувати у вигляді подарунка. Печиво не дуже сильно піднімається в духовці, так що ви можете зробити зверху візерунки, щоб печиво стало ще більш святковим. Зберігати таке печиво потрібно в посуді, закритою кришкою.

  • Вершкове масло - 125 грам
  • Цукор коричневий - 125 грам
  • Борошно - 170 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Рахрихлітель - 1 Чайна ложка
  • Мелена гвоздика - 0, 5 чайних ложки
  • Мелена кориця - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений кардамон - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений духмяний перець - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний перець - 1 щіпка
печиво
1. Вершкове масло кімнатної температури змішайте з допомогою міксера з цукром. Додайте яйце, мелену гвоздику, мелену корицю, мелений мускатний горіх, запашний перець, кардамон і чорний перець.
печиво
2. Добре збийте тісто міксером, додайте просіяне борошно з розпушувачем. Замісити тісто і розкачати його в тонку ковбаску. Виріжте невеликі шматочки товщиною 1 см.
печиво
3. Кожен шматочок тіста скачайте в кульку, викладіть на застелений пергаментним папером деко і злегка пріплюсніте.
печиво
4. Випікайте печиво в розігрітій до 180 градусів духовці 10-15 хвилин до золотистого кольору. Дайте готовому печінкою повністю охолонути. Смачного!

Схожі рецепти