Рецепт Печиво «сніжок» фото

Печиво «сніжок»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Шведська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Мінімум продуктів і максимум задоволення! ніжне, тане в роті печиво, не залишить нікого байдужим! Перед подачею випічка посипається цукровою пудрою, за рахунок чого печиво буде схоже на сніжки.

Опис приготування:

Приготувати печиво"Сніжок" можна навіть з дітьми, процес максимально простий і не зажадає особливих кулінарних навичок. Немає необхідності навіть розгортати тісто в пласт. Неодмінно рекомендую спробувати і згадати смак, знайомий з дитинства.

  • Борошно - 150 грам
  • Маргарин - 90 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Крупа манна - 12 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Цукрова пудра - За смаком
печиво
Підготуйте всі інгредієнти.
печиво
У миску викладіть маргарин кімнатної температури, нарізаний кубиками, додайте до нього цукор і сіль.
печиво
Розімніть інгредієнти виделкою або збийте міксером.
печиво
Додайте борошно, манку і соду.
печиво
Замісити м'яке тісто.
печиво
Отщіпніте від тесту шматочок, скачайте з нього кульку, розміром приблизно з волоський горіх і викладіть на деко, застелене пергаментом. Таким чином сформуйте все печиво. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці близько 10-15 хвилин.
печиво
Печиво"Сніжок" готово. Посипте печиво цукровою пудрою і подавайте до столу.
печиво
Приємного чаювання!

Схожі рецепти