Цукерки «сніжок»
(покроковий рецепт з фото)
Такі цукерки "сніжок" нагадують за смаком відомі "баунті" . Готуються вони на основі згущеного молока і кокосової стружки і ні чим не поступаються магазинному варіанту.
Дуже простий рецепт, як приготувати цукерки "сніжок" . Його можна урізноманітнити горіхами, медом і так далі. Дайте вашої фантазії розгулятися. Шоколад можна брати чорний, а можна молочний - також на ваш смак.
- Кокосова стружка - 200 грам
- Молоко згущене - 200 грам
- Цукрова пудра - 150 грам
- Ванілін - 15 грам
- Шоколад - 350 грам
1. Підготуйте всі інгредієнти. Склад цих цукерок максимально простий, а всі складові продаються в будь-якому магазині. Згущене молоко потрібно брати густе.
2. Змішайте всі інгредієнти. Повинна вийти щільна маса. Скачайте кульки розміром з волоський горіх і сховайте в морозильну камеру хвилин на 15-20.
3. Тим часом на водяній бані розтопіть шоколад, додайте в нього вершкове масло. Тепер потрібно нанизати кульки на шпажки і вмочити в шоколадну масу. Поставте кульки стікати, після чого цукерки сніжок потрібно поставити в морозильну камеру до повного застигання.
4. Ось такі красиві і неймовірно смачні виходять цукерки "сніжок" в домашніх умовах.