Рецепт Цукерки «сніжок» фото

Цукерки «сніжок»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Шоколад , Згущене молоко
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
Для дітей , Фуршет
Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Такі цукерки"Сніжок" нагадують за смаком відомі"Баунті" . Готуються вони на основі згущеного молока і кокосової стружки і ні чим не поступаються магазинному варіанту.

Опис приготування:

Дуже простий рецепт, як приготувати цукерки"Сніжок" . Його можна урізноманітнити горіхами, медом і так далі. Дайте вашої фантазії розгулятися. Шоколад можна брати чорний, а можна молочний - також на ваш смак.

  • Кокосова стружка - 200 грам
  • Молоко згущене - 200 грам
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Ванілін - 15 грам
  • Шоколад - 350 грам
цукерки
1. Підготуйте всі інгредієнти. Склад цих цукерок максимально простий, а всі складові продаються в будь-якому магазині. Згущене молоко потрібно брати густе.
цукерки
2. Змішайте всі інгредієнти. Повинна вийти щільна маса. Скачайте кульки розміром з волоський горіх і сховайте в морозильну камеру хвилин на 15-20.
цукерки
3. Тим часом на водяній бані розтопіть шоколад, додайте в нього вершкове масло. Тепер потрібно нанизати кульки на шпажки і вмочити в шоколадну масу. Поставте кульки стікати, після чого цукерки сніжок потрібно поставити в морозильну камеру до повного застигання.
цукерки
4. Ось такі красиві і неймовірно смачні виходять цукерки"Сніжок" в домашніх умовах.

Схожі рецепти