Рецепт Печиво «шоколадні половинки» фото

Печиво «шоколадні половинки»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, Десерт
Випічка, Солодке, Печиво

Як би я не намагалася дотримуватися принципів правильного харчування, але від шоколаду відязикатися не просто…Раз в тиждень я дозволяю собі якесь солодке. Цей варіант став справжньою зіркою на моїй кухні.

Я поділюся з вами улюбленим рецептом шоколадного печива. Одна частина випічки буде білого кольору, друга коричневого. Ласуни скажуть вам спасибі за такий "шоколадний шоколад", адже він є і в тесті, і в оздобленні. Печиво тане в роті, хоча зовні приємно хрумтить. Відмінне доповнення до чаю!

  • Борошно пшеничне - 120 грам
  • Какао - 60 грам
  • Гіркий шоколад - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Білий шоколад - 150 грам
  • Цукор - 300 грам
  • Шоколадні краплі - 150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Конфетная або кокосова стружка - 50 грам
печиво
Приготуйте тісто. У глибокий посуд просійте борошно з какао і содою. Додайте сіль.
печиво
У глибокій мисці розтопіть масло з гірким шоколадом.
печиво
Окремо збийте яйця з ваніллю і цукром.
печиво
Потім в яєчну масу поступово влийте шоколад, постійно помішуючи.
печиво
Введіть сухої складової. Все ретельно перемішайте.
печиво
В кінці додайте шоколадні краплі. Testo майже.
печиво
З тіста сформуйте печеньки однакового розміру. Викладіть на деко. Надішліть вироби в духовку на 13-15 хвилин при 160 градусах.
печиво
Половинку остиглого печива занурте в розтоплений білий шоколад.
печиво
Прикрасьте печиво кольоровий кокосовою стружкою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти