Рецепт Печиво «різдвяні ялинки» фото

Печиво «різдвяні ялинки»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На полуденок , На святковий стіл , Різдво
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 хв.

Новий рік…запах кориці, імбиру і меду…святково і смачно! А щоб зробити настрій в будинку максимально святковим, приготуйте прості, але дуже смачні печеньки - різдвяні ялинки.

Опис приготування:

1. Отже, спочатку збиваємо цукор з яйцями.

2. Потім додаємо розтоплене масло і рідкий мед… все розмішуємо.

3. Тепер додамо імбир і корицю, знову все перемішати.

4. Додаємо розпушувач і борошно, замішуємо тісто.

5. Розкачуємо тісто, за допомогою формочок вирізаємо фігурки.

6. Деко застилає папером для випічки, переносимо на нього підготовлені фігурки.

7. Поставимо деко з заготовками в розігріту до 180 градусів духовку на 12 хвилин.

Чекаємо - і насолоджуємося смачним печивом! Приємного апетиту і з наступаючими святами!

  • Маргарин - 100 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Мед - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Борошно - 450 грам
1. Отже, спочатку збиваємо цукор з яйцями.

2. Потім додаємо розтоплене масло і рідкий мед… все розмішуємо.

3. Тепер додамо імбир і корицю, знову все перемішати.

4. Додаємо розпушувач і борошно, замішуємо тісто.

5. Розкачуємо тісто, за допомогою формочок вирізаємо фігурки.

6. Деко застилає папером для випічки, переносимо на нього підготовлені фігурки.

7. Поставимо деко з заготовками в розігріту до 180 градусів духовку на 12 хвилин.

Чекаємо - і насолоджуємося смачним печивом! Приємного апетиту і з наступаючими святами!

Схожі рецепти