Печиво «різдвяні ялинки»
(покроковий рецепт з фото)
Новий рік…запах кориці, імбиру і меду…святково і смачно! А щоб зробити настрій в будинку максимально святковим, приготуйте прості, але дуже смачні печеньки - різдвяні ялинки.
1. Отже, спочатку збиваємо цукор з яйцями.
2. Потім додаємо розтоплене масло і рідкий мед… все розмішуємо.
3. Тепер додамо імбир і корицю, знову все перемішати.
4. Додаємо розпушувач і борошно, замішуємо тісто.
5. Розкачуємо тісто, за допомогою формочок вирізаємо фігурки.
6. Деко застилає папером для випічки, переносимо на нього підготовлені фігурки.
7. Поставимо деко з заготовками в розігріту до 180 градусів духовку на 12 хвилин.
Чекаємо - і насолоджуємося смачним печивом! Приємного апетиту і з наступаючими святами!
- Маргарин - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Мед - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Борошно - 450 грам
1. Отже, спочатку збиваємо цукор з яйцями.
2. Потім додаємо розтоплене масло і рідкий мед… все розмішуємо.
3. Тепер додамо імбир і корицю, знову все перемішати.
4. Додаємо розпушувач і борошно, замішуємо тісто.
5. Розкачуємо тісто, за допомогою формочок вирізаємо фігурки.
6. Деко застилає папером для випічки, переносимо на нього підготовлені фігурки.
7. Поставимо деко з заготовками в розігріту до 180 градусів духовку на 12 хвилин.
Чекаємо - і насолоджуємося смачним печивом! Приємного апетиту і з наступаючими святами!
2. Потім додаємо розтоплене масло і рідкий мед… все розмішуємо.
3. Тепер додамо імбир і корицю, знову все перемішати.
4. Додаємо розпушувач і борошно, замішуємо тісто.
5. Розкачуємо тісто, за допомогою формочок вирізаємо фігурки.
6. Деко застилає папером для випічки, переносимо на нього підготовлені фігурки.
7. Поставимо деко з заготовками в розігріту до 180 градусів духовку на 12 хвилин.
Чекаємо - і насолоджуємося смачним печивом! Приємного апетиту і з наступаючими святами!