Печиво пісочне
(покроковий рецепт з фото)
Пісочне печиво - це улюблені ласощі дорослих і дітей. Завдяки своїй розсипчастою структурою воно просто тане в роті. Сьогодні я розповім вам, як приготувати печиво пісочне в домашніх умовах.
Це пісочне печиво обов'язково стане вашим фаворитом. Під час приготування печива на кухні будуть стояти неймовірні аромати. У підсумку ви отримуєте хрусткі печенюшки, які ідеально підійдуть до чаю. Немає нічого кращого домашньої випічки, особливо тієї, яка просто тане в роті! Експериментуйте з ароматами, за бажанням додавайте корицю або маргарин замість вершкового масла. Приємного чаювання!
- Вершкове масло / маргарин - 220 грам
- Цукрова пудра - 150 грам
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2, 5 склянки
1
В окремій мисці змішуємо м'яке вершкове масло, цукрову пудру, борошно і ваніль. Перемішуємо ложкою до однорідної маси. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2
Скачує тісто і розминаємо на поверхні, злегка присипаної борошном. Формуємо рулетик і нарізаємо невеликими шматочками або розгортаємо в пласт близько 0, 7 мм і вирізаємо формочками.
3
На деко вистилає пергаментний папір і змащуємо її маслом. Викладаємо шматочки тіста на деко і випікаємо близько 20 хвилин. Смачного!