Рецепт Печиво пісочне фото

Печиво пісочне
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Пісочне печиво - це улюблені ласощі дорослих і дітей. Завдяки своїй розсипчастою структурою воно просто тане в роті. Сьогодні я розповім вам, як приготувати печиво пісочне в домашніх умовах.

Опис приготування:

Це пісочне печиво обов'язково стане вашим фаворитом. Під час приготування печива на кухні будуть стояти неймовірні аромати. У підсумку ви отримуєте хрусткі печенюшки, які ідеально підійдуть до чаю. Немає нічого кращого домашньої випічки, особливо тієї, яка просто тане в роті! Експериментуйте з ароматами, за бажанням додавайте корицю або маргарин замість вершкового масла. Приємного чаювання!

  • Вершкове масло / маргарин - 220 грам
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 2, 5 склянки
1
В окремій мисці змішуємо м'яке вершкове масло, цукрову пудру, борошно і ваніль. Перемішуємо ложкою до однорідної маси. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2
Скачує тісто і розминаємо на поверхні, злегка присипаної борошном. Формуємо рулетик і нарізаємо невеликими шматочками або розгортаємо в пласт близько 0, 7 мм і вирізаємо формочками.
3
На деко вистилає пергаментний папір і змащуємо її маслом. Викладаємо шматочки тіста на деко і випікаємо близько 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти