Печиво пісочне через м'ясорубку
(покроковий рецепт з фото)
Це чудове ласощі - безпрограшний варіант для будь-якого випадку! !! Готується таке печиво неймовірно легко, а смак у нього настільки приголомшливий, що ніхто не зможе відязикатися.
Ну хто ж не любить поласувати хрустким і розсипчастим печивом, а цей простий рецепт печива пісочного через м'ясорубку порадує вас не тільки приголомшливим смаком, але так само і простотою приготування. Він виручить вас в будь-якій ситуації, так як дозволить вам швидко і досить економічно підготуватися до будь-якого свята або несподіваного візиту гостей. А в якому захваті від цієї смакоти залишаються діти - за вуха не відтягнеш! !! А якщо не вірите, то спробуйте самі, а я з задоволенням розповім вам, як приготувати дуже смачне пісочне печиво через м'ясорубку.
- Яйце - 3 штуки (потрібні будуть тільки жовтки)
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 125 грам (можна використовувати маргарин замість масла)
- Крем - 100-125 грам
- Борошно - 2, 5-3 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 щіпка
Для початку нам необхідно замісити тісто. Тому ми беремо яйця і відділяємо жовтки від білків, потім жовтки перетираємо з цукром до однорідного стану. Масло або маргарин так само розтираємо і викладаємо до жовтків з цукром, гарненько все перемішуємо. Далі додаємо сметану, ванілін і соду, ще раз перемішуємо і починаємо всипати борошно. Кількість борошна тут написано приблизне, ви повинні дивитися на консистенцію тіста, воно повинно вийти досить густим і не повинно прилипати до рук.
Готове тісто ми ділимо на кілька частин (приблизно на 4) і поставити на 20-30 хвилин в холодильник. Поки тісто охолоджується, ми дістаємо м'ясорубку і встеляли пергаментним папером. Після закінчення часу виймаємо тісто і починаємо пропуску його через м'ясорубку.
Поділяємо наше печиво у вигляді черв'ячків на рівні частини і викладаємо їх на деко.
Ось тепер можна відправляти наше печиво в розігріту до 180 градусів духовку і запікати там приблизно 15-20 хвилин.
Ось така краса виходить в результаті. Печиво можна прикрасити цукровою пудрою і подавати дорогим гостям. Смачного!