Рецепт Печиво «Новорічні шишки» фото

Печиво «Новорічні шишки»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Новий рік
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

На цей Новий рік я вирішила повністю прикрасити торт тематичними стравами. Усе, починаючи від закуски, і закінчуючи десертами, буде виглядати по-зимовому. Так, як в моєму наступному рецепті.

Опис приготування:

У ньому описано, як приготувати печиво"Новорічні шишки" . Мені подобається в цій випічці то, що її можна зробити заздалегідь, а не в поспіху 31-го грудня. Можна заздалегідь замісити тісто і заморозити його, а можна і відразу спекти печиво. Хоча воно мені більше нагадує тістечко, яке я часто купувала в кондитерській.

  • Вершкове масло - 120 грам
  • Волоський горіх - 100 грам
  • Згущене варене молоко - 1 штука (банку)
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 2-2, 5 склянки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - За смаком
печиво
Розітріть яйця з цукром і молоком.
печиво
Розтопити вершкове масло. Додайте його в яєчну суміш.
печиво
Поступово внесіть борошно з сіллю. Добре перемішайте.
печиво
Замішайте туге тісто. Розділіть його на 2 частини. Приберіть їх під плівку. Поставте тісто в холодильник на 1-1, 5 годину.
печиво
Готове тісто натріть на середній (нема на крупній) ТУРКИ. Запікайте його в духовці при 180 градусах близько 10-15 хвилин до золотистого кольору.
печиво
Горіхи растолчіте у велику крихту.
печиво
Змішайте горіхи, тісто і згущене молоко до отримання єдиної однорідної маси.
печиво
Сформуйте з солодкої маси"шишки" . При подачі посипте їх цукровою пудрою.

Схожі рецепти