Новорічний десерт без випічки «ялинові шишки»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете прикрасити свій святковий стіл не тільки смачними, але і тематичними стравами? Тоді ось вам класна ідея швидкого, простого і апетитного десерту без особливого клопоту. Раджу придивитися!
Цей нескладний варіант, як приготувати новорічний десерт без випічки "смерекові шишки", можуть повторити навіть діти. Сам процес не займе багато часу, а інгредієнти прості і доступні. Подавати до столу десерт можна присипавши цукровою пудрою і прикрасивши за бажанням. Повірте, ця страва, незважаючи на свою простоту, обов'язково викличе справжній захват!
- Печиво - 500 грам (можна взяти бісквіт)
- Вершкове масло - 200 грам
- Молоко - 50 мілілітрів
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
1. Для початку необхідно подрібніть в крихту печиво або бісквіт.
2. Додайте розм'якшене вершкове масло і перемішайте до однорідності.
3. У невеликій кількості гарячого молока або води розчиніть какао і цукор.
4. Поступово вливайте в крихту, замішуючи однорідну масу, яка буде добре лепіться.
5. А тепер найцікавіше процес: з отриманої маси потрібно зліпити ось такі шишки. Відправте їх в холодильник на годинку, щоб вони подстіла, або в морозилку хвилин на 10.
6. Залишилося тільки довести їх до потрібного вигляду. Зробити це можна за допомогою кухонних ножиць. Ось таким чином зробіть проколи, щоб вийшли гарні "шишки" . Усе, наш десерт без випічки для дітей і дорослих готовий.