Рецепт Печиво-кукис фото

Печиво-кукис
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Горіхи , Вершкове масло
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 20
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропоную вам подивитися, як приготувати печиво-кукис (англ. Печиво). Це буде новий для багатьох з вас рецепт печенек з фісташками. Горіхи потрібно буде подрібнити блендером.

Опис приготування:

Зберігати заготовки для цього печива можна в морозильній камері аж до 3 місяців. У цьому випадку перед випічкою їх потрібно розморозити в холодильнику, але не діставайте заготовки їх холоду завчасно, інакше тісто буде зіпсовано.

Зберігайте готові печеньки до чотирьох днів в зачиненій контейнері.


  • Fistashki - 90 грам
  • Борошно - 280 грам
  • Цукрова пудра - 85 грам
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Жовтки яєчні - 1 штука
  • Ванільний екстракт - За смаком
печиво-кукис - фото крок 1
Насамперед подрібніть горішки в крейді крихту, видаліть з блендера.
печиво-кукис - фото крок 2
Просійте борошно, з'єднайте з сіллю, просіяного пудрою, маслом, ваніллю, збийте буквально пару секунд.
печиво-кукис - фото крок 3
Перекладіть тісто на стіл і швидко вимісити руками.
печиво-кукис - фото крок 4
Розділити тісто 4 тонкі ковбаски і кожну обваляйте в горіховій крихті. Залиште заготовки в холодильнику мінімум на годину.
печиво-кукис - фото крок 5
Духовку розігрійте до 180 градусів, ковбаски поріжте кружечками і викладіть на деко, запікайте хвилин 12-15, щоб печеньки злегка стали золотитися.

Схожі рецепти