Рецепт Печиво «крокет» фото

Печиво «крокет»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно, Яйця, Горіхи, Грецькі горіхи
Пісні страви
На полуденок, Для дітей
Випічка, Печиво

Зустрічалися ви коли-небудь на своєму кулінарному шляху з такою назвою як "крокети"? Якщо ви часто готуєте, то, напевно, зустрічалися, так як різновидів такого блюда багато.

В цілому, це поняття з французької перекладається як "кусати" . А означає циліндричний форми блюдо, яке з'їдається в один укус. Я описала, як приготувати печиво "крокет" . Виходять такі хрусткі кульки. Ідеально підходять для чаювання у великій компанії. Тільки швидко закінчуються.

  • Цукор - 150 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Дріжджі сухі - 11 грам
  • Крохмаль картопляний - 150 грам
  • Борошно - 300 грам
  • Волоський горіх - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 5 Ст. Ложок
  • Ванільний цукор - 2 чайних ложки
печиво
Дріжджі залийте теплим молоком з чайною ложкою цукру. Залиште хвилин на 15.
печиво
Горіхи дрібно порубати і злегка обсмажте на сковороді без масла.
печиво
Масло кімнатної температури розітріть з цукром ванільним і звичайним.
печиво
Додайте в масляну масу яйце і підійшли дріжджі. Перемішайте.
печиво
Потім всипте горіхи і крохмаль. Ще раз перемішайте.
печиво
В кінці додайте борошно і замішати тісто.
печиво
Тісто скачайте в кулю, приберіть під плівку і покладіть в холодильник на 5 годин.
печиво
Після цього часу дістаньте тісто і розділіть його на маленькі кульки. Покладіть їх на деко, застелений пергаментним папером.
печиво
Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте печиво протягом півгодини.

Схожі рецепти