Рецепт Печиво «Хрустяшкі імбирні» фото

Печиво «Хрустяшкі імбирні»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло , Імбир
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це печиво, хрустке і з імбирної глазур'ю, дуже сподобається всім любителям пряної випічки. Рекомендую на замітку!

Опис приготування:

Це печиво належить до австралійської кухні і дуже популярно в Новій Зеландії. Там воно називається"Ginger Crunch" . Найкраще брати свіжий імбир, тоді аромат і прянощі буде сильніше. Борошно краще просівати, від цього вона насичується киснем і підвищується якість випічки. Смачного!

  • Вершкове масло - 200 грам(125 г - тісто, 75 г - глазур)
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Борошно - 1.5 склянки
  • Імбир мелений - 2 чайних ложки(1 немає. L. - тісто, 1 немає. L. - глазур)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - 3/4 склянки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
печиво
Складові.
печиво
Збийте м'яке масло з цукром. Змішайте борошно, розпушувач і імбир. З'єднайте обидві маси і замісити м'яке масло. Змастіть форму маслом і покладіть тісто. Розрівняйте по всьому дну і примніть.
печиво
Випікайте при t = 190 до золотистого кольору.
печиво
Для глазурі розтопіть масло з медом. Додайте імбир і цукрову пудру.Варіте на маленькому вогні, заважаючи, до стану густого сиропу. Залийте верх коржа і повністю остудити.
печиво
Розріжте на квадрати і подавайте.
печиво
Смачного!

Схожі рецепти