Імбирні цукати
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку з не тільки смачними, але і корисними десертами, хочу запропонувати вам додати цей рецепт. Солодкі, апетитні цукати з багатого вітаміном С імбиру, - чудова ідея для дорослих і дітей.
Домашні цукати - це завжди класно. Вони чудово підійдуть до чаю, як доповнення до морозива або інших десертів. Так як приготувати імбирні цукати зовсім нескладно, рекомендую обов'язково взяти рецепт на замітку і повторити в домашніх умовах.
- Імбир - 400 грам (очищений)
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 2 склянки(+ для присипки)
1. Корінь імбиру очистіть.
2. І наріжте тонкими скибочками. Уже нарізаний імбир зважте, щоб вийшло 400 грам.
3. Залийте водою, поставте на вогонь. Проваріть півгодинки.
4. Відкиньте імбир на друшляк, зберігши 1/2 склянки води.
5. У каструлю відправте 1/2 склянки води, сіль і цукор.
6. Додайте імбир. Томіть на повільному вогні в сиропі 35-40 хвилин.
7. Знову відкиньте на друшляк і обсушити.
8. Розкладіть на решітці і залиште, щоб імбир трохи підсох.
9. Перед подачею обваляйте імбир в цукрі.
Смачного!
Смачного!