Рецепт Печиво «грибочки» без форми фото

Печиво «грибочки» без форми
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Незвичайний і оригінальний, але все ж дуже простий рецепт печива"Грибочки" без форми! подивіться, як цей десерт нагадує шампіньйони! А на смак - повітряне та тане в роті блюдо, спробуйте!

Опис приготування:

Рецепт приготування печива"грибочки" без форми дуже простий і вам обов'язково сподобається. А як може бути інакше - смачне, тане в роті печиво тепер і форму має незвичайну. Ваші гості гарантовано спочатку здивуються, а потім з'їдять цей чудовий десерт в один присід. Купа компліментів вам гарантована!

  • Борошно - 3 склянки
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Крохмаль кукурудзяний - 150 грам
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 10 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Яйця - 2 штуки
печиво
1. Білки і жовтки розділимо. Білки збиваємо до стійких піків. В окремій мисці збиваємо жовтки з цукровою пудрою, ваніліном і маслом. Потім окремо змішаємо крохмаль, борошно і розпушувач, а потім цю суміш додамо в тісто. В останню чергу вводимо яєчні білки.
печиво
2. З отримав тесту скачаємо кульки. У миску просеем какао. Тепер горлечко маленької пляшечки або чарки змочивши водою, занурюємо в какао, і притискаємо по центру кульки. Вийде грибочок!
печиво
3. Випікати таке печиво треба 15-20 хвилин при 200 градусах в духовці. Подаємо десерт в охолодженому вигляді!

Схожі рецепти