Печиво «грибочки» без форми
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайний і оригінальний, але все ж дуже простий рецепт печива "грибочки" без форми! подивіться, як цей десерт нагадує шампіньйони! А на смак - повітряне та тане в роті блюдо, спробуйте!
Рецепт приготування печива "грибочки" без форми дуже простий і вам обов'язково сподобається. А як може бути інакше - смачне, тане в роті печиво тепер і форму має незвичайну. Ваші гості гарантовано спочатку здивуються, а потім з'їдять цей чудовий десерт в один присід. Купа компліментів вам гарантована!
- Борошно - 3 склянки
- Вершкове масло - 250 грам
- Цукрова пудра - 150 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 150 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 10 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Яйця - 2 штуки
1. Білки і жовтки розділимо. Білки збиваємо до стійких піків. В окремій мисці збиваємо жовтки з цукровою пудрою, ваніліном і маслом. Потім окремо змішаємо крохмаль, борошно і розпушувач, а потім цю суміш додамо в тісто. В останню чергу вводимо яєчні білки.
2. З отримав тесту скачаємо кульки. У миску просеем какао. Тепер горлечко маленької пляшечки або чарки змочивши водою, занурюємо в какао, і притискаємо по центру кульки. Вийде грибочок!
3. Випікати таке печиво треба 15-20 хвилин при 200 градусах в духовці. Подаємо десерт в охолодженому вигляді!