Печиво «Bussu ла tmessu»
(покроковий рецепт з фото)
Назва у цього смачного алжирського печива дуже незвичайне і перекладається як "поцілую, якщо зачепиш" . Печиво шалено смачне: розсипчаста, ніжне і повітряне. І готувати його зовсім не складно.
Сьогодні я хочу поділитися з вами дуже простим рецептом приготування шалено смачного печива з незвичайною назвою "буссе ла тмессу" . Готується воно дуже просто, швидко і з мінімального набору продуктів. Приготувати його зможе не тільки початківець кулінар, але і дитина. "буссе ла тмессу" просто тане в роті, таке воно ніжне і повітряне. Давайте приготуємо печиво "буссе ла тмессу"!
- Вершкове масло - 250 грам
- Цукрова пудра - 8 Ст. Ложок(4 ст. L. - в тісто, 4 ст. L. - для обваливания)
- Насіння кунжуту - 150 грам
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Перетираємо вершкове масло кімнатної температури з цукровою пудрою.
2. Потім додаємо насіння кунжуту і перемішуємо.
3. Додаємо просіяне борошно, змішану з розпушувачем.
4. Все ретельно перемішуємо і замішуємо м'яке тісто.
5. Я поділяю тісто 2 частини, кожну частину розгортаємо в невелику ковбаску і розплющуємо її зверху.
6. Нарізаємо тісто на ромбики.
7. Перекладаємо ромбики на деко, застелене пергаментом і відправляємо в розігріту духовку.
8. Випікаємо печиво при 180 градусах 20-25 хвилин. Але стежте за своєю духовкою.
9. Нехай печиво трохи охолоне і тоді обвалюють його в цукровій пудрі.
10. Печиво "буссе ла тмессу" готово. Пригощаємо своїх рідних і насолоджуємося самі повітряним печивом.