Печінковий торт з омлетом
(покроковий рецепт з фото)
Печінка - дуже корисний продукт для людини. Крім цього, з неї виходить безліч смачних страв. Раджу, як приготувати печінковий торт з омлетом з соковитим і висвітлюють весняним смаком томатів.
Зазвичай печінковий торт не готують з курячою печінкою, але так він виходить набагато ніжніше. Якщо печінкові млинці рвуться, то додайте в тісто борошна. Майонез іноді замінюють сметаною, але з майонезом все ж смачніше, як мені здається.
- Куряча печінка - 500 грам
- Яйця - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Борошно - 4-5 Ст. Ложок
- Молоко - 150 мілілітрів
- Перепелині яйця - 2 штуки
- Маслини - 20 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Майонез - За смаком
1. Печінка з цибулею пропустіть через м'ясорубку. Потім додайте яйце і борошно, перемішайте віночком. Замість м'ясорубки можна використовувати блендер.
2. У печінковий тісто додайте 50 мл молока, сіль і перець.
3. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю масла. Ложкою розподіліть тонким шаром печінковий тісто. Смажте млинець під кришкою до золотистого кольору, потім лопаткою переверніть.
4. Для омлета взбейте 3 яйця і 150 мл молока. Додайте трохи солі.
5. За таким же принципом підсмажте омлетного млинці з обох сторін.
6. Помідори наріжте тоненькими скибочками.
7. Можна збирати торт. Печінковий млинець змастіть майонезом, на нього покладіть омлет, потім - майонез і шар помідорів. І так чергуйте до кінця.
8. Прикрасьте торт помідорами, зеленню, половинками відварених перепелиних яєць і нарізаними маслинка.