Печінка в скороварці
(покроковий рецепт з фото)
Це звичайне повсякденне блюдо, яке готується в скороварці або в мультиварці. На гарнір до печінки можна приготувати картопляне пюре або рис (також за допомогою сучасної техніки).
За допомогою скороварки приготувати печінку буде набагато швидше. Це продукт, що не вимагає тривалої термічної обробки, тому страва готується швидко. На гарнір можна приготувати картопляне пюре, яке відмінно поєднується з субпродуктом.
- Печінка - 400 грам (будь-яка на ваш вибір)
- Картопля - 5 штук
- Молоко - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Борошно - 1-2 Щепоток
1. Я дуже люблю це блюдо за його ситність і смакові якості. Печінку можна брати будь-яку. На цей раз я взяла яловичу. Знімаємо з печінки плівку, і нарізаємо на скибочки бажаної форми і розміру.
2. Відправляємо печінку в скороварку, виставляємо режим "жарка" . Тим часом нарізаємо картопля, ставимо його варитися в каструлі.
3. Коли печінка обжарится, додаємо трохи борошна. Обсмажуємо близько хвилини, і в самому кінці заливаємо 100 мл. Молока. Виставляємо режим "гасіння", і залишаємо печінку в скороварці (при необхідності підливати рідину).
4. Коли картопля звариться, робимо з нього пюре за допомогою дерев'яної толкушкой, або змішувальні лопаті (як звикли).
5. Викладаємо пюре на тарілку, додаємо печінку з підливою. Додатково можна подати свіжі овочі. Обід готовий!