Печінка в скороварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Це звичайне повсякденне блюдо, яке готується в скороварці або в мультиварці. На гарнір до печінки можна приготувати картопляне пюре або рис (також за допомогою сучасної техніки).
Опис приготування:
За допомогою скороварки приготувати печінку буде набагато швидше. Це продукт, що не вимагає тривалої термічної обробки, тому страва готується швидко. На гарнір можна приготувати картопляне пюре, яке відмінно поєднується з субпродуктом.
- Печінка - 400 грам (будь-яка на ваш вибір)
- Картопля - 5 штук
- Молоко - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Борошно - 1-2 Щепоток
1. Я дуже люблю це блюдо за його ситність і смакові якості. Печінку можна брати будь-яку. На цей раз я взяла яловичу. Знімаємо з печінки плівку, і нарізаємо на скибочки бажаної форми і розміру.
2. Відправляємо печінку в скороварку, виставляємо режим"Жарка" . Тим часом нарізаємо картопля, ставимо його варитися в каструлі.
3. Коли печінка обжарится, додаємо трохи борошна. Обсмажуємо близько хвилини, і в самому кінці заливаємо 100 мл. Молока. Виставляємо режим"Гасіння" , і залишаємо печінку в скороварці (при необхідності підливати рідину).
4. Коли картопля звариться, робимо з нього пюре за допомогою дерев'яної толкушкой, або змішувальні лопаті (як звикли).
5. Викладаємо пюре на тарілку, додаємо печінку з підливою. Додатково можна подати свіжі овочі. Обід готовий!