Пастила з варення
(покроковий рецепт з фото)
Натуральне домашнє ласощі, від якого будуть в захваті як дорослі, так і малюки. Пропоную вам взяти на озброєння досить простий варіант, як приготувати пастилу з варення.
Відразу хотілося б звернути вашу увагу на те, що в рецепт приготування пастили з варення можна використовувати не тільки традиційне яблуко, але і будь-які інші ягоди або фрукти. Єдиною умовою є те, що варення має бути без великих шматочків.
1. Отже, Усе, що вам буде потрібно, - це деко, який потрібно застелити пергаментом для випічки.
2. Викладіть вбрання варення тонким шаром, розрівнюючи ложкою.
3. Духовку дозволите і встановіть саму мінімальну температуру.
4. Надішліть деко в духовку, але дверцята до кінця не закривайте. Тоді пастила з варення в домашніх умовах буде саме підсушуватися, а не пекти.
5. Час приготування вказати точно складно, все залежить від вологості самого варення і температури. В середньому процес займає близько 5-6 годин.
6. Щоб зробити ласощі ще смачніше, можна додати трохи горішків. Їх потрібно попередньо просушити і подрібнити.
7. Діставши пастилу з духовки, присипте її зверху горіхами.
8. Потім підготуйте ще один лист пергаменту, накрийте їм пастилу і зверху пройдіться качалкою, щоб горішки рівномірно розподілилися.
9. Дайте трохи охолонути, потім акуратно зніміть з листа.
10. Ось і весь простий варіант, як зробити пастилу з варення. Її можна згорнути в трубочку або нарізати невеликими кубиками. Перед подачею можете присипати цукровою пудрою, наприклад.
- Варення - 500 грам
- Горіхи - 1 За смаком (по бажанню)
1. Отже, Усе, що вам буде потрібно, - це деко, який потрібно застелити пергаментом для випічки.
2. Викладіть вбрання варення тонким шаром, розрівнюючи ложкою.
3. Духовку дозволите і встановіть саму мінімальну температуру.
4. Надішліть деко в духовку, але дверцята до кінця не закривайте. Тоді пастила з варення в домашніх умовах буде саме підсушуватися, а не пекти.
5. Час приготування вказати точно складно, все залежить від вологості самого варення і температури. В середньому процес займає близько 5-6 годин.
6. Щоб зробити ласощі ще смачніше, можна додати трохи горішків. Їх потрібно попередньо просушити і подрібнити.
7. Діставши пастилу з духовки, присипте її зверху горіхами.
8. Потім підготуйте ще один лист пергаменту, накрийте їм пастилу і зверху пройдіться качалкою, щоб горішки рівномірно розподілилися.
9. Дайте трохи охолонути, потім акуратно зніміть з листа.
10. Ось і весь простий варіант, як зробити пастилу з варення. Її можна згорнути в трубочку або нарізати невеликими кубиками. Перед подачею можете присипати цукровою пудрою, наприклад.