Рецепт Пастила з варення фото

Пастила з варення
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, Для дітей
Десерти, Пастилки

Натуральне домашнє ласощі, від якого будуть в захваті як дорослі, так і малюки. Пропоную вам взяти на озброєння досить простий варіант, як приготувати пастилу з варення.

Відразу хотілося б звернути вашу увагу на те, що в рецепт приготування пастили з варення можна використовувати не тільки традиційне яблуко, але і будь-які інші ягоди або фрукти. Єдиною умовою є те, що варення має бути без великих шматочків.

1. Отже, Усе, що вам буде потрібно, - це деко, який потрібно застелити пергаментом для випічки.

2. Викладіть вбрання варення тонким шаром, розрівнюючи ложкою.

3. Духовку дозволите і встановіть саму мінімальну температуру.

4. Надішліть деко в духовку, але дверцята до кінця не закривайте. Тоді пастила з варення в домашніх умовах буде саме підсушуватися, а не пекти.

5. Час приготування вказати точно складно, все залежить від вологості самого варення і температури. В середньому процес займає близько 5-6 годин.

6. Щоб зробити ласощі ще смачніше, можна додати трохи горішків. Їх потрібно попередньо просушити і подрібнити.

7. Діставши пастилу з духовки, присипте її зверху горіхами.

8. Потім підготуйте ще один лист пергаменту, накрийте їм пастилу і зверху пройдіться качалкою, щоб горішки рівномірно розподілилися.

9. Дайте трохи охолонути, потім акуратно зніміть з листа.

10. Ось і весь простий варіант, як зробити пастилу з варення. Її можна згорнути в трубочку або нарізати невеликими кубиками. Перед подачею можете присипати цукровою пудрою, наприклад.

  • Варення - 500 грам
  • Горіхи - 1 За смаком (по бажанню)
Відразу хотілося б звернути вашу увагу на те, що в рецепт приготування пастили з варення можна використовувати не тільки традиційне яблуко, але і будь-які інші ягоди або фрукти. Єдиною умовою є те, що варення має бути без великих шматочків.

1. Отже, Усе, що вам буде потрібно, - це деко, який потрібно застелити пергаментом для випічки.

2. Викладіть вбрання варення тонким шаром, розрівнюючи ложкою.

3. Духовку дозволите і встановіть саму мінімальну температуру.

4. Надішліть деко в духовку, але дверцята до кінця не закривайте. Тоді пастила з варення в домашніх умовах буде саме підсушуватися, а не пекти.

5. Час приготування вказати точно складно, все залежить від вологості самого варення і температури. В середньому процес займає близько 5-6 годин.

6. Щоб зробити ласощі ще смачніше, можна додати трохи горішків. Їх потрібно попередньо просушити і подрібнити.

7. Діставши пастилу з духовки, присипте її зверху горіхами.

8. Потім підготуйте ще один лист пергаменту, накрийте їм пастилу і зверху пройдіться качалкою, щоб горішки рівномірно розподілилися.

9. Дайте трохи охолонути, потім акуратно зніміть з листа.

10. Ось і весь простий варіант, як зробити пастилу з варення. Її можна згорнути в трубочку або нарізати невеликими кубиками. Перед подачею можете присипати цукровою пудрою, наприклад.

Схожі рецепти