Рецепт Белевска яблучна пастила фото

Белевска яблучна пастила
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей
Десерти, Пастилки

Ця страва відрізняється яскравим і насиченим яблучним смаком та ароматом. Завдяки тому, що цукру використовується трохи, пастила виходить з приємною кислинкою і вираженим фруктовим присмаком.

Хочете приготувати смачний і простий десерт, що не зашкодить вашій фігурі? тоді читайте, як приготувати Бєлевського яблучну пастилу. Крім усього, це блюдо дуже корисне і подобається маленьким дітям.

  • Яблучне пюре - 500 грам
  • Цукор - 170 грам
  • Сирий білок - 1 штука
  • Цукрова пудра - За смаком
белевская яблучна пастила - фото крок 1
Яблука спочатку запікаємо, а потім очищаємо від шкірки і збиваємо в пюре.
белевская яблучна пастила - фото крок 2
Додаємо в яблучне пюре цукор.
белевская яблучна пастила - фото крок 3
Слідом додаємо біло, збиваємо масу протягом семи хвилин.
белевская яблучна пастила - фото крок 4
Маса повинна біліть і збільшитися в два-три рази.
белевская яблучна пастила - фото крок 5
Стакан маси залишаємо для промазування, решту викладаємо на деко.
белевская яблучна пастила - фото крок 6
Розрівнюємо масу за формою і запікаємо 8 годин при температурі 90 градусів.
белевская яблучна пастила - фото крок 7
Готову пастилу ріжемо і промазуємо відкладеної масою.
белевская яблучна пастила - фото крок 8
Складаємо шари пастили один на одного і підсушують все в духовці ще дві години.
белевская яблучна пастила - фото крок 9
Посипаємо готову пастилу цукровою пудрою.

Схожі рецепти