Белевска яблучна пастила
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва відрізняється яскравим і насиченим яблучним смаком та ароматом. Завдяки тому, що цукру використовується трохи, пастила виходить з приємною кислинкою і вираженим фруктовим присмаком.
Хочете приготувати смачний і простий десерт, що не зашкодить вашій фігурі? тоді читайте, як приготувати Бєлевського яблучну пастилу. Крім усього, це блюдо дуже корисне і подобається маленьким дітям.
- Яблучне пюре - 500 грам
- Цукор - 170 грам
- Сирий білок - 1 штука
- Цукрова пудра - За смаком
Яблука спочатку запікаємо, а потім очищаємо від шкірки і збиваємо в пюре.
Додаємо в яблучне пюре цукор.
Слідом додаємо біло, збиваємо масу протягом семи хвилин.
Маса повинна біліть і збільшитися в два-три рази.
Стакан маси залишаємо для промазування, решту викладаємо на деко.
Розрівнюємо масу за формою і запікаємо 8 годин при температурі 90 градусів.
Готову пастилу ріжемо і промазуємо відкладеної масою.
Складаємо шари пастили один на одного і підсушують все в духовці ще дві години.
Посипаємо готову пастилу цукровою пудрою.