Яблучна пастила
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт пастили я давно бачила на якомусь сайті, він мені відразу сподобався, але довго я не наважувалася її приготувати. Чомусь мені здавалося, що це складно. І ось моя яблучна пастила готова, це смачно!
А ви пробували коли-небудь яблучну пастилу? Або якусь іншу? Але не куплену в магазині, а натуальний, висушену на сонці або в духовці? Пропоную обов'язково спробувати, адже це дуууже смачно! Для мене це ласощі стало справжнім відкриттям, готую її вже втретє, і кожен раз вона виходить начебто ще смачнішою. Фруктова пастила ідеально підходить діткам в якості десерту, тепер ви не будете боятися, що в їх улюблених цукерках багато барвників і цукру. Відразу зазначу: рецептів, як приготувати яблучну пастилу, багато. Деякі пропонують спочатку відварити яблука, потім перетворити їх в пюре і вже потім сушити. Але мені хочеться піддавати яблука якомога меншою обробці, щоб вони зберегли максимум корисностей. Так що нехай наша пастила вийде з невеликими крупинками, але буде дуже і дуже корисною.
- Яблука - 500 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки