Рецепт Паштет з кільки фото

Паштет з кільки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід , На вечерю
Паштети
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви коли-небудь пробували рибний паштет, то зверніть увагу і на цей класичний рецепт паштету з кільки. Є й альтернатива йому - нерідко в якості основи беруть шпроти або іншу рибу.

Опис приготування:

Такий паштет можна приготувати навіть для фуршету. До маси можна додати сир, петрушку і навіть вершкове масло - на ваш смак. Надішліть всі інгредієнти в блендер і збийте до отримання однорідної маси.

  • Кілька в маслі (консервована) - 200 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Сир - 150 грам
  • Хліб - 2 скибочки
  • Перушкі - За смаком
паштет з кільки - фото крок 1
1. Дуже незвичайний рецепт - паштет з кільки в домашніх умовах. Ця закуска виходить не дуже солоної, якщо в масу додати більше хліба. Ще краще використовувати батон.
паштет з кільки - фото крок 2
2. Беремо малосольного кільку і поділяємо її на філе, прибравши голову і зайві кістки.
паштет з кільки - фото крок 3
3. Тепер відправляємо в блендер хліб і подрібнюємо його на максимальній швидкості. За рецептом потрібно дві скибочки хліба, але я зазвичай беру 5-6.
паштет з кільки - фото крок 4
4. Додаємо майонез і продовжуємо збивати. В середині додаємо кільку і збиваємо далі.
паштет з кільки - фото крок 5
5. Сир можете додати за смаком. Якщо боїтеся, що паштет вийде занадто солоний, то можете взяти сир з дірками - він з солодкуватим присмаком. Збиваємо все разом, поки маса не вийде однорідної.
паштет з кільки - фото крок 6
6. І в самому кінці вводимо петрушку і доводимо масу до готовності.
паштет з кільки - фото крок 7
7. От і все - паштет готовий! Часу на його приготування піде не більше півгодини.

Схожі рецепти