Рецепт Пасха з печива і сиру фото

Пасха з печива і сиру
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Пасха
Випічка, Без випічки

На Великодньому столі обов'язково повинні бути паски або паски. Рецепт приготування цієї тврожной паски з печивом незвичайною простий. Головне: всі інгредієнти повинні бути свіжими.

У таку сирну паску можна додавати не тільки родзинки і печиво, вона також відмінно поєднується з цукатами. Сирна паска повинна настоюватися в холодильнику всю ніч (мінімум 7 годин), після чого вона готова до подачі на стіл. Печиво додається у вигляді крихти в "тісто" .

  • Сир - 250 грам
  • Вершкове масло - 75 грам
  • Печиво ванільне - 100 грам
  • Вершки збиті - 70 грам
  • Цукор або пудра - 100 грам
  • Ізюм - 80 грам
  • Ванільний цукор - За смаком
великдень з печива і сиру - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Вершкове масло дістаньте з холодильника за 20-30 хвилин до початку готування, нехай постоїть в теплі.
великдень з печива і сиру - фото крок 2
У чашу комбайна складіть сир, збиті вершки, вершкове масло кімнатної температури, цукор і ванільний цукор. Увімкніть машинку на кілька хвилин, щоб маса стала однорідною.
великдень з печива і сиру - фото крок 3
Подрібніть в крихту печиво. Ізюм залийте окропом на пару хвилин, щоб він розпарився.
великдень з печива і сиру - фото крок 4
З'єднайте сирну масу з родзинками і печивом.
великдень з печива і сиру - фото крок 5
Ретельно перемішайте.
великдень з печива і сиру - фото крок 6
Форму застеліть марлею, переверніть і поставте в глибоку тарілку. Наповніть сирною масою, злегка утрамбовуючи.
великдень з печива і сиру - фото крок 7
Накрийте форму марлею, поставте блюдце і гніт. Приберіть в холодильник на 6-7 годин.
великдень з печива і сиру - фото крок 8
Обережно переверніть паску на тарілку, зніміть формочку, потім марлю. Зі святом!

Схожі рецепти