Пасха з печива і сиру
(покроковий рецепт з фото)
На Великодньому столі обов'язково повинні бути паски або паски. Рецепт приготування цієї тврожной паски з печивом незвичайною простий. Головне: всі інгредієнти повинні бути свіжими.
У таку сирну паску можна додавати не тільки родзинки і печиво, вона також відмінно поєднується з цукатами. Сирна паска повинна настоюватися в холодильнику всю ніч (мінімум 7 годин), після чого вона готова до подачі на стіл. Печиво додається у вигляді крихти в "тісто" .
- Сир - 250 грам
- Вершкове масло - 75 грам
- Печиво ванільне - 100 грам
- Вершки збиті - 70 грам
- Цукор або пудра - 100 грам
- Ізюм - 80 грам
- Ванільний цукор - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Вершкове масло дістаньте з холодильника за 20-30 хвилин до початку готування, нехай постоїть в теплі.
У чашу комбайна складіть сир, збиті вершки, вершкове масло кімнатної температури, цукор і ванільний цукор. Увімкніть машинку на кілька хвилин, щоб маса стала однорідною.
Подрібніть в крихту печиво. Ізюм залийте окропом на пару хвилин, щоб він розпарився.
З'єднайте сирну масу з родзинками і печивом.
Ретельно перемішайте.
Форму застеліть марлею, переверніть і поставте в глибоку тарілку. Наповніть сирною масою, злегка утрамбовуючи.
Накрийте форму марлею, поставте блюдце і гніт. Приберіть в холодильник на 6-7 годин.
Обережно переверніть паску на тарілку, зніміть формочку, потім марлю. Зі святом!