Панкейкі з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Любителі простий випічки оцінять мій рецепт. Адже він розповідає про те, як приготувати панкейкі з яблуками. Сутра таке блюдо буде дуже до речі, з ним не потрібно буде довго возитися.
Яблука не повинні додаватися в саме тісто, а його скибочки укладаються відразу в сковороду. Найкраще виберіть зелені кислі плоди. Вони цікаво оттенят ванільний смак основи. Подавайте солодке з медом або кленовим сиропом, як це прийнято в Америці. Текстура випічки повинна бути повітряної.
- Борошно - 400 грам
- Ванілін - 1 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Яблуко зелене - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
Збийте молоко з яйцями, цукром і сіллю віночком.
В іншій мисці з'єднайте ванілін, борошно і розпушувач. Потім обережно додайте цю суміш в молочну. Замішайте густе тісто.
Яблука промийте, і наріжте скибочками. На сковороді розігрійте масло. Влийте на неї частину тесту. Наверх викладіть яблуко. Присипте все коричневим цукром.
Випікайте панкейкі з двох сторін до золотистого кольору. Смачного сніданку!