Рецепт Панкейкі з яблуками фото

Панкейкі з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Фрукти , Яблука , Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Панкейкі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Любителі простий випічки оцінять мій рецепт. Адже він розповідає про те, як приготувати панкейкі з яблуками. Сутра таке блюдо буде дуже до речі, з ним не потрібно буде довго возитися.

Опис приготування:

Яблука не повинні додаватися в саме тісто, а його скибочки укладаються відразу в сковороду. Найкраще виберіть зелені кислі плоди. Вони цікаво оттенят ванільний смак основи. Подавайте солодке з медом або кленовим сиропом, як це прийнято в Америці. Текстура випічки повинна бути повітряної.

  • Борошно - 400 грам
  • Ванілін - 1 грам
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Яйце - 3 штуки
  • Яблуко зелене - 2 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
панкейкі з яблуками - фото крок 1
Збийте молоко з яйцями, цукром і сіллю віночком.
панкейкі з яблуками - фото крок 2
В іншій мисці з'єднайте ванілін, борошно і розпушувач. Потім обережно додайте цю суміш в молочну. Замішайте густе тісто.
панкейкі з яблуками - фото крок 3
Яблука промийте, і наріжте скибочками. На сковороді розігрійте масло. Влийте на неї частину тесту. Наверх викладіть яблуко. Присипте все коричневим цукром.
панкейкі з яблуками - фото крок 4
Випікайте панкейкі з двох сторін до золотистого кольору. Смачного сніданку!

Схожі рецепти