Рецепт Ожинний коблер фото

Ожинний коблер
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Ягоди , Ожина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На швидку руку , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування ожинового коблер.

Опис приготування:

Ожинний коблер готується з мінімуму простих інгредієнтів, але не дивлячись на це виходить надзвичайно смачним і соковитим. Для приготування цього коблер ви можете використовувати як свіжу ожину, так і заморожену. Коблер добре подавати зі збитими вершками.

  • Цукру - 1 1/4 склянки
  • Борошна - 1 Склянка
  • Молока - 1 Склянка
  • Ожини - 2 склянки
ожинний коблер - фото крок 1
1. Розігріти духовку до 175 градусів. Помістити вершкове масло в миску, поставити в мікрохвильову піч і розтопити.
ожинний коблер - фото крок 2
2. Висипати 1 стакан цукру і всю муку в миску, ретельно збити віночком з молоком.
ожинний коблер - фото крок 3
3. Додати в миску розтоплене вершкове масло і добре збити віночком всі інгредієнти.
ожинний коблер - фото крок 4
4. Змастити вершковим маслом форму для коблер. Ретельно промити і обсушити ожину на паперових рушниках. Вилити тісто в підготовлену форму. Зверху висипати 2 склянки ожини, намагаючись, щоб вона розподілилася по тесту як можна більш рівномірно.
ожинний коблер - фото крок 5
5. Висипати цукор, що залишився поверх ягід.
ожинний коблер - фото крок 6
6. Помістити коблер в розігріту духовку і випікати близько 1 годину, до появи скоринки золотистого кольору. Для 10 хвилин до готовності коблер ви можете додатково посипати 1 чайною ложкою цукру.
ожинний коблер - фото крок 7
7. За допомогою ложки викласти коблер на блюдо, прикрасити збитими вершками і подавати.

Схожі рецепти