Коктейль «Шампань-коблер»
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку приголомшливих нескладних домашніх коктейлів хочу запропонувати додати цей варіант. Насичений смак ягід і фруктів, легка нотка коньяку і повітряне шампанське. Неможливо відязикатися, згодні?
Ділюся з вами докладною розповіддю, як приготувати коктейль "шампань-коблер" . Відразу хочу сказати, що використовувати можна абсолютно будь-які ягоди або фрукти, які є під рукою. У цьому особлива принадність напою, він кожен раз може бути абсолютно різним на смак.
- Шампанське - 60 мілілітрів
- Коньяк - 10 мілілітрів
- Вишневий лікер - 10 мілілітрів
- Сік лимона - 10 мілілітрів
- Ягоди і фрукти - 50 грам
1
Вичавіть сік лимона і з'єднайте його з коньяком і лікером.
2
Підготуйте ягоди і фрукти, очистіть, подрібніть.
3
На дно келиха викладіть лід, бізнес - ягоди.
4
Влийте коньяк з лікером і соком.
5
Додайте до верху келиха шампанське і подавайте до столу.